måndagen efter min hjärndiet

hej kompisar!
 
nu är jag tillbaka här i den virala världen och i bokstavsvärlden. min reading deprivation gick jättebra (råkade bara fuska i går när jag var hos mamma och pappa och åt middag och såg dessertmästarna i tre minuter innan jag kom på att det fick jag ju inte!!! och att jag fuskade genom att läsa klart min bokklubbsbok i går). kanske hade det varit bättre att ha en hjärndiet då jag inte haft en så intensiv vecka i övrigt vi hade nämligen en stor stor redovisning i fredags (som gick bra men har krävt mycket energi) så jag har liksom inte haft mycket tid över att hinna bli rastlös på och göra något av min rastlöshet. för jag tror att det ändå var lite det som var meningen alltså att en skulle försöka förvandla det där krypet i kroppen till någonting kreativt eller ägna sig åt sådant en sällan sätter tid till. har alltså dessvärre inte använt kameran supermycket men fångade iallafall en filmiskt vacker vän i fredags när vi drack bubbel och hyllade diverse i livet innan vi for för att fira lisas födelsedag. annat jag gjort: möblerat om hemma sytt en klänning skrivit haikudikter på bussen och toa testat att göra kokos- och bananglass och rensat och sorterat hela mitt syskrin och mitt tygskåp
 
förvånades över hur lite jag saknade alla medier och hur det kanske faktiskt bara är en vana och inte egentligen en törst efter att vilja åt innehållet. och en sådan oerhörd lättnad i stress. kände det bara när jag började scrolla tillbaka i alla feeds hur jag stressade upp mig. skall bara välja de jag verkligen vill läsa och titta på nu och avmarkera alla de andra utan minsta samvetskval. 
 
för övrigt: i kväll hade vi vår första bokklubbsträff och det var så himla bra. mmm längtar så mkt till nästa gång redan. mer om det sedan. hej på er <3
16 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *