så var det klart

(en gammal bild på himlen från vårat lantställe för några år sen. hittade den när jag letade i min gamla blogg tänkte att det kanske blir fler repriser på den här under julen.)
 
hej! nu är jag tillbaka! efter många dagar av tomt här. det har varit fullt på andra platser i livet helt enkelt. 
 
alltså. DJUP UTANDNING. i dag hade vi redovisning av projektet vi jobbat med i samarbete med naturskyddsföreningen i två veckor. det är berghs explore som handlar om klimat i år och vi har hela skolan blivit indelade i 27 grupper med en från varje inriktning som jobbat som små team för att lösa problem som ”få folk att äta mindre kött” ”få fler att ta tåget” ”få fler att ta cykeln” osv. det har varit intensivt och svinkul och jobbigt.
 
nu är det bara i morgon med feedback kvar och sen på kvällen är det berghs rock dvs typ som idol men klassvis istället. så i dag hängde vi och fixade inför vårat framträdande i morgon och herregud vad jag saknat att hänga med min klass de äger. sen julavslutning fest och på fredag är det jullov. åh. efter två veckor av att försöka ta solrevolutionen till sverige är jullov mer än välkommet. två veckor av hel ledighet <3
 
jag ska göra allt vad jag vill. 
12 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *