ur telefonen

för två veckor sen fyllde hanna tjugo och ställde till med fest. jag fick hänga med några av mina bästa personer och somna bredvid sophien i bäddsoffan <3 här har vi mig martin agnes och sophiedagen efter var jag nog tröttare än en person kan vara. då var det perfekt att utnyttja presentkortet på centralbadet jag fått av louise johanna och lisette i födelsedagspresent. gled runt i badrockar badade och åt raw food-tallrik (hehe kände mig typ helt renad) och slumrade nästan till i bubbelpool med jorp. så otroligt mysigt. så började ju som sagt explore. vi satt lite varstans en dag på garbergs researchade på vår idé och föråt oss på såna här klubbor tills gommen frättes upp
lunchpaus på hermans vegetariska blev det den dagen. SÅ HIMLA GOTT jujag och johan skaffade en julgran drack glögg och pyntade den en kväll.
och dagen därpå satt vi i min grupp och jobbade på projektor en byrå i brunogallerian

den dagens lunch blev på en kinesisk restaurang där de hade karpar. dessvärre vad som kändes som på alldeles för liten yta. 🙁
i helgen jobbade jag och sofia på il caffé. delade en saffransbulle och gjorde klart. (obsobs vet att här ser det ut som att vi bara hängde på facebook men en måste ju catcha up lite efter en vecka isär)blir så glad av att vara med hennesen belönade vi oss med lunch på greasy spoon. var allmänt sega och läste i tidningen tillsammans.
och så gick det några dagar till och så blev det ju äntligen klart och så precis som vi haft redovisning kom snön och lade sig som ett tunnt täcke på skoltaket <3 
1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *