baklängessöndag

55det känns som att alla mina inlägg inleds på samma vis så låt och vända lite på det. vi tar söndagen från kväll till morgon tycker jag. alltså: söndagen slutade med att jag elsa och linnea köpte godis och tog bussen hem och såg big hero 6 ihoptryckta i lilla soffan. den filmen måste ni för övrigt se!! jättefin. 54men innan dess var vi på ericas utställning av ett konstprojekt hon varit ett del av. 52jag drack sprite och åt roligt godis53och innan vi kom dit hade jag och linnea mött upp elsa efter att hon slutat sitt jobb.  51före vi hämtade elsa utnyttjade jag vår jackbelamrade hallspegel för en selfiesession medan jag väntade på att linnea skulle bli klar att gå. 50men det var efter att vi tryckt i oss mackor med stekt ägg och hummus på till middag  48för en blir hungrig av att rita. alltså älskar att i vårt vardagsrum är det alltid någon som har något litet projekt på gång <3 47jag redigerade bilder och vi drack kaffe. linnea hade köpt en finfin bok.  45linneas bukett växte sig större. 44vi var på nunhead cementary och fotade övervuxna gravar och snåriga gläntor med hennes pappa som var på besök.  43linnea plockade blommor såklart. lite fint att den här bilden skulle kunnat vara tagen ni småland.  precis samma växter.42 41gamla gamla stenar och hundkex.     36ni borde gå till nunhead cemetary om ni är i krokarna. jättefint att promenera i och det är gratisnöje. 35innan cementaryn var det sista som sågs det här: olivolja på tapp i en liten deli. 34där fanns fina förpackningar att titta på. 33 och god lemonad att dricka. jag drack dock root beer som smakade jenka.32innan vi blev törstiga gick vi runt i nunhead litet och till exempel tittade i second hand-affärer. men det var dyrt så vi tittade verkligen bara. 31hade gått förbi rättvist uppdelade portar. 30och tagit vårt sista stopp på peckham may jumble som innebar att folk sålde grejer utanför sina hus. det har stället är dock oklart om det var en del av det hela eller bara alltid där? nåväl det gick att köpa små fina zines och krukor och NASApatches. 29före det så åt vi lunch här på bánhbánh vilket är ett vietnamesiskt ställe i källaren på bussy building.28linneas pappa bjöd på summer rolls med svamp och tofu. gott! 27jag testade dalston cola som smakade typ kanel? den var god iallafall. 26vi hade gått förbi fina väggar 25 och solkatter utanför ett juiceställe där linnea stödköpte skor på jumblen för att hennes klack gått sönder24hittade väldoftande syrener. fick lära mig av botanikern att de vita luktar mest och att vita blommor gör det i allmänhet. 23kastanjeblom. 22och open studios. en fick gå in och kika i några ateljéer och kolla den här otroliga målningen.  21innan det visades jag runt i affärer i peckham. 20linnea hittade snabba brills.  18och precis efter att vi fikar så fyndade elsa hos en som ställde ut loppis på gatan. så roligt med loppisbord lite här och var. älskar loppis (som ni kanske vet)16för att hitta var alla utställare stod ritade linnea en karta. för papperskarta är bättre än mobillkarta det vet ju alla.  14över en kopp kaffe och en salt caramel brownie innan elsa skulle till jobbet.  12vi var på andersen’s som  är ett megafint fik och frukostställe. 11på vägen dit hade jag sett världens finaste kjol men när jag gick in i butiken var allt så dyrt så vågade inte ens fråga vad den kostade </3  10det var en megafin dag. 9vi hade gått förbi kaklade fasader.  7och gjort dagens första loppisfynd. obs inte steppskor tyvärr 654och så började dagen och slutade inlägget med två sambos utanför vårat hus. klart slut!

 

oj oj oj detta inlägg tog typ dubbelt så lång tid att skriva som vanligt. vi kanske håller oss till vanlig ordning framöver. hoppas ni inte blev yra av att ett dagsinlägg inte började med frukost. <3 

10 kommentarer
 • lovisa

  skitfint inlägg sara <3 undrar förresten: hur fick du tag i ditt boende? kände du dina sambos innan? är dina sambos ihop förresten, eller har jag bara tolkat det så?

  • Sara Edström

   tack lovisa! <3 jag skrev till min kompis som bott i london och hon kände linnea och elsa som behövde en roomie. vi har alltså en gemensam kompis men inte träffats förut. japp de är tillsammans <3

 • josefine

  jag undrar exakt samma som lovisa! och så måste jag inflika med att alla bilder du tar är så himla fina, och att dagen verkade helt sjukt lång när du la upp inlägget baklänges!

  • Sara Edström

   jag copy pastear svaret till lovisa: jag skrev till min kompis som bott i london och hon kände linnea och elsa som behövde en roomie. vi har alltså en gemensam kompis men inte träffats förut. japp de är tillsammans <3

   tack och puss

 • Rebecca

  Åh vad himla festligt! Vad mycket loppis, det saknar jag.

 • Signe

  Åh hur fina verkar inte Linnea och Elsa va?! Behöver dem en roomie i slutet av augusti? Ska nämligen ta mitt pick o pack ditåt och letar boende.
  Aja hursom verkar du ha de så drömmigt sara. tack för att du delar med dig!<3

 • ISA

  Loppisutbudet i London verkar ju helt gränslöst, så najs! dina inlägg är så himla superfina <3

 • Anna

  Ja gud helt sjukt lång dag!! Men SÅ kul idé med baklänges! Ska börja berätta mer baklänges!

 • Saga

  Så fint med baklängesberättande! Mycket roligare enligt mig…

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *