söndagskläder på en kyrkogård + livspepp

1 2fotografier av min mästerliga sambo samt fotograf linnea frank.

skor & väska – loppis
klänning – beyond retro
solglasögon – ray ban

såhär såg jag ut i söndags när jag spatserade gata upp och ner samt flanerade på en övervuxen kyrkogård med linnea och hennes pappa som var på besök.

i dag är ungefär världens bästa dag. jag jobbade över utan att jag tänkte på det pga kul. har skrattat så himla mycket i dag. och jag har fått förlängd praktik så jag blir kvar här i london hela juni med. promenerade hem i solen. en jobbig grej har löst sig till slut OCH mitt marcus och sofias bidrag till d&ad (en designtävling) blev utvalt av juryn! mina sambos planerar firning för mig i morgon med bubbel och meze. de är så fina.

hej livet jag gillar dig just just nu. nu ska jag äta ben och jerry’s som jag köpte för halva priset haha vad händer egentligen!! i morgon blir det säkert spöregn och åska och jag bryter benet. peppar peppar. <3

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *