den sista maj och den första juni

1såhär såg jag ut i går4med svinfina flätor i håret har aldrig haft så avancerad frisyr förut. tack till elsa för fix. <35  och sjal som var flygig och fin tack till linnea för lån (+ foto för den delen med) <33linnejackan är ett par år gammal från weekday mina mockasneakers är från nike den luddiga toppen loppis. väskan och manchesterkjolen har jag fått av bird on a wire!2

 

och det var den sista maj och nu i dag är det den första juni. juni månad som blev ännu en londonmånad och jag är så himla peppad.  i förrgår kom sofia till london för att ha praktik över sommaren och i går hängde jag med henne och daniel hela kvällen. så knäppt och fint att hon jag är van vid att se varje dag i stockholm är här nu och kommer vara varje himla dag tills jag åker! juni kommer bli så himla bäst det känner jag på mig. (peppar peppar)

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *