mezekväll på rye hill park

1något som jag tycker är så himla fint med vårt hushåll är att vi firar ALLT. till exempel så i torsdags förrförra veckan firade vi att elsa fått intervju för ett internship att det gått bra för linnea på hennes och att erica var klar med skolan och att ellen hade skickat in en exam och ungefär tio anledningar till som jag inte minns längre. 2sofia korkade upp bubbel helt enkelt!! 3och elsan hade lagat pangmat.  4det fanns till och med jordgubbar. 31och hennes egen baba ganoush hummus och så fetaostsallad. MMM30isabella elsa linnea och så sofia och ericas ryggar  8och ellen!!!5mat i hela vardagsrummet. <3 6det är så fin solnedgång i vardagsrumsfönstret.    9107vi satt och pratade och drack bubbel ur de alltida små glasburkarna. 11och sen spelade vi galenpanna och ellen var gud och vann. och där var det slut på fir för denna gång.

8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *