söndag i stockholm

104förra söndagen alltså söndagen efter femtioårsfesten vaknade jag och johan med tunga huvudena och tog oss efter många om och men ut i sommarvarmt och soligt stockholm. gick förbi sen körsbärsblom på bondegatan101och kramade sofia en snabbis som satt på nytorget med ylva och eva. catchade upp supersnabbt medan vi väntade på att vår pizza skulle bli klar och sen sa vi hejdå vi ses snart igen (hon skulle ju till london för sommaren en vecka senare bara!).102sen tog vi pizzorna och placerade oss i vitabergsparken istället.  min hade kronärtskocka pinjenötter och pecorinoost. TIPS den heter pecorino på primo ciao ciao. min favopizza. 105sophie anton louise och lisette vad sällskapet.  106johan var nästan vid liv. och jag var också bakfull men sådär känsloskör som en kan bli var verkligen knäppt LYCKORUSIGT himla glad hela dagen. 107finfina sophiebästisen.  108efter ett par timmar i parken gick vi och köpte glass och planerade att de kanske ska komma och hälsa på mig hoppas hoppas. sen gick jag hem och packade och kramade johan som om den var sista gången någonsin och sen åkte jag tillbaka till london.

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *