drinkar på våning 28 och avsmakningsmeny på nobu

1i tisdags och onsdags var de här två i london och jag lajvade lyxliv. mamman fyllde nämligen femtio hela år i onsdags!!! ett halvt sekel!!! det firades med att jag åkte till deras hotell vid hyde park.  2 de hade magnifik utsikt från sitt rum.   5jag såg ut såhär. har blivit så dålig på att ta selfies. : /6vi tog hissen upp till våning 28  7och drack störtgoda drinkar samt åt upp nötterna. tre gånger.8sen fortsatte vi lyxeriet och firandet  på nobu. en japansk restaurang. och vi tog avsmakningmeny. fick alltså sju helt amazing små vegetariska rätter som vi nu pedagogiskt ska gå igenom. först friterat sticky rice med spicy avokado (som egentligen inte var så stark men dock god)9sen en avokadosallad på nötsås som smakade gud. om. ligt. och så mycket olika. kolla hur de skurit och lagt upp avokadon!! hur gör en ens så?10vi drack bubbel såklart för ett halvt århundrade blir ens mamma bara en gång. mamma och pappa fick jättefin fisksushi och min vegetariska var från vänster: ingefära avokado -> svamp -> zucchini -> grillad paprika. 11det här var nog det godaste på hela middagen. en fräsande gjutjärnsgryta fylld med en typ fem olika sorters svamp dränkt i massa god bubblande syrlig sås (ursäkta dålig terminologi men vet ej vad den innehöll) och toppad med flagor av riven tryffel.  japp. 12sen fick vi misosoppa och  efter det fick jag svinstark friterad tofu. så jävla god. mamma var skeptisk till tofu innan men inte efter en smakbit av detta I promise u. 14så till efterrätt delade vi på grönt te-glass chokladfondant vitchoklad-bakelse-mousse-sak och en cappucinobakelse. så knäppt att vi orkade äta upp det med. 13och efter detta var vi fullproppade det lovar jag. sån ynnest att få fira på dagen denna kvinna alltså. att de kom till mig.

tack mamman och pappan för fina himla middagen och tack för att ni är världens bästa föräldrar i hela livet. älskar er. puss

6 kommentarer
 • Andreas

  lajvar och lajvar… Din familj är rika och lever i lyx jämt (med tanke på de små glimtarna man har sett här), låtsas inte som ngt annat plz, det blir bara för ignorant/världsfrånvänt då. Men grattis mamsen!

  • Sara Edström

   hej andreas! vet inte om du känner mina föräldrar eller har en aning om hur jag själv lever. jag antar att du inte gör det med tanke på att du kommenterade min blogg. 🙂 i mitt inlägg syftade jag mest på att jag fick gå på en superlyxig restaurang när de var här och hälsade på, jag som brukar äta havregrynsgröt till frukost och lever på en internlön varav hälften går till hyra i ett rum i ett kollektiv. = lyxmiddag är inget som hör till vanligheterna för mig. vet inte vad du tycker jag borde skriva? att det är vardagsmat för mig? tycker det känns lite mer verklighetsfrånvänt då eftersom att det inte är fallet.

   kom gärna med konstruktiv kritik nästa gång. ha det fint!

  • Flora Wiström

   ÄH SLÄNG DIG I VÄGGEN. Saran, det ser asgott ut! Härligt att få njuta sådär med sina päron <3 <3 <3

 • Synnøve

  den maten!!! dør, ser så godt ut.

 • Rakel

  åhhh va det ser gott ut herregud

 • e

  ”jag såg ut såhär. har blivit så dålig på att ta selfies. : /”
  meh! så gölli du äär <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *