en lördag med ebba och erika

1i lördags morgon tänkte jag skriva men det var snarare eftermiddag så tog vi bussen norrut och mot hackney. 2 med vi menar jag erika + ebba + jag! 3två stencoola personer som ni borde testa att hänga med om ni får chansen pga de är asroliga.  vi har varit sambos den senaste veckan innan det i torsdags var dags för mig att flytta ut. 4de visade ju mig som sagt pacific social club vilket var ett ägigt café.5där åt vi brunch och jag fick en sked som var mycket passande med tanke på kungligt bröllop och så vidare.6erika 7 alltså kolla ebbas tröja hur himla bra. 8bra färgkombo å disken. 9 10efter en långsam stund lämnade vi renslickade fat och gick vidare   13kvistade in i några second handaffärer obs går ej att undvika för mig.14och gick till en djuraffär där erika och ebba hade en ledsen kanin som de brukade gå och titta på när de bodde här. så otroligt ledsamt att se så många små djur på sån ännu mindre yta. titta den här chinchillan. </3  alltså aj. en vill ju bara släppa dem fria allihopa och ta hand om. 15så fortsatte vi promenera i dalston.16under en bro fanns en liten marknad som sålde mattor och möbler och gamla kläder. erika köpte ett par super fab jeans och ebba köpte en snorfin kjol.  17jag tittade på inspirerande omslag på gamla böcker. 18och mönster på klänningar men köpte inget. 19sen styrde vi stegen mot london fields. de är så bra på att posera.20som sagt.  observera ebbas nya kjol den fick åka på direkt. <321jag och erika kikade in i en liten fullproppad butik på wilton way och blev visade ner för världens minsta trappa ner på rean med ännu mer kläder. men det var dyrt ändå och vi köpte ingenting bara tittade22och sen smet vi in på cafét bredvid där ebba just fått en kaffe. hennes gamla kollega + kompis filip jobbade nämligen! det var förresten filip som gjort ebbas tamponeströja som ni såg ovan i det här inlägget.23fint ställe var det också.  vi sa hejdå till filip vi ses snart och så gick vi igen.24köpte förnödenheter. 25och käkade jordgubbar och drack öl i london fields med filip och michael när de kom efter jobbet.26här är ebba plågad och tänker varför finns du ens patriarkatet.27när vi blev hungriga började vi röra oss men bara en bit.  28middag blev på pub on the park där jag skulle få prova världens godaste getostburgare men tyvärr fanns den inte den dagen. 29så det blev vegetariska skewers vilket också funkade prima.  30drack lite öl hängde kvar en stund på pub on the park innan vi gick bort hit där deras kompis bodde och där niklas var på förfest.31de bodde alltså i ett gigantiskt gammalt skolhus som gjort om till bostäder. så knäppt fint. men det var sista bilden för kvällen och återigen blev det jag ebba erika och niklas och den ägde och slutade klockan fem igen och bilder som hade kunnat hamna på kameran men inte gjorde det var t ex en glittrig bil och sandgolv på en klubb. dagen efter for jag med tåget till landet men det kan vi titta på en annan dag. krampuss

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *