glad midsommar!

midsommar är verkligen min allra bästa högtid. och även om det inte blir en traditionell på landet med jordgubbstårta blomkrans och snaps för min del så tänkte jag att vi kan pynta lite här i varje fall. förra midsommaren var så himla fin. vi var på johans familjs lantställe med en bunt kompisar och gjorde allt klyschigt som sig bör.

t ex efterrätt med jordgubbar i.

och plockade blommorväldiga mängder blommor. och gjorde kransar av dem.jag såg ut såhär och faktum är att det är stor chans att det blir denna klänning i år med.

vi hade en massa små nyplockade kantareller. och byggde en liten stång och klädde och reste den vid vårt dukade sommarbordden här bilden på andrea är verkligen en av mina favoritbilder i världen. på sommarbordet fanns sommarmat

och kring det fanns vänner som en gillar.

vi lekte lekar som klassiska äggstafettenoch andra mindre klassiska varianter som mer ser ut som gos på bild.

och ölpingis

nästan så det syns vilket lag som vann visst.

så firade vi vinnarlaget i kvällsolen nere vid gölen.och badade. den här bilden är så himla mycket sommar och <3. det första står nog miljön för och det senare står andrea alexandra och madden för.efter badet åt vi rabarber och jordgubbspajen med glass och jordgubbar och det var den fina midsommaren.

vi avslutar med en gif som alexandra gjorde för den var så festlig tycker jag.

midsommar

glad midsommar hörrni oavsett om ni firar eller ej. <3

ps. kan ni inte få nog av midsommarspepp så gjorde jag ett inlägg om mina midsommarkransar genom tiderna här. 

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *