fredagskväll i london

fredagilondon4i fredags spratt det i benen på mig för att jag var så peppad på vad jag skulle göra på kvällen och så fort jag slutade jobbet tog jag overgrounden till london bridge borough market och träffade sofian. fredagilondon1hon jobbar på en designstudio precis intill marknaden. hej lattjo!fredagilondon2vi hade bestämt aw och middag och det var kul grej nummer 1.  vi åt halvbra tapas fredagilondon3men sällskapet fick fullt betyg. så himla fint att hänga med na. <3  fredagilondon5efter middagen gick vi på öljakt fredagilondon6vi slutade inte här men fint vare med alla paraplyer. fredagilondon7det blev på en pub och veteölfredagilondon8men sen hade vi planer åt olika håll och promenerade till bussarna ihopfredagilondon9tog lite selfies på vägen. min lattjo <3<3<3 sa hejdå och hon åkte norrut till hackney och jag söderut till peckhamfredagilondon10 punkt två på roliga listan var det här personens ankomst!!!!!!! ALICIA! som sagt har hon varit borta i vancouver med sin pojkvän matt i ett år nu. det var ett så otroligt kärt återseende sprang och kramade henne hårt och var tvungen att känna och titta mkt för att fatta att hon finns på riktigt. hon mötte mig på vägen till stationenfredagilondon11och så gick vi tillsammans till matts kompis jonathans lägga! här är matt + vän som jag glömt namnet på. förlåtfredagilondon13vi drack rödvin och pratade om allt från robotar och las vegas till kräftfiske och hur en handlar i vancouver. i mun på varandra och konstant. och så drack vi mer rödvin.fredagilondon14vid tvåtiden gick vi till bussey building. fredagilondon15hängde bara lite inne för det var ingen bra musik fredagilondon16hela huset är täckt i murgröna som också ville in och festa och matt spillde öl över hela min väska fredagilondon18men det gjorde inget för jag hade askul och var helt exalterad över att få se dem igen. här får jag en bit av gänget att ställa upp på gruppbildfredagilondon17vilket de klarade exemplariskt. sen hängde vi ute på utegården och vid fyra blev jag så trött så trött att jag sa hejdå och promenerade hem och snapchatade fågelkvitter samt frös i min tunna jacka och så var det plötsligt lördagsmorgon igen.

7 kommentarer
 • Julia

  Så fin fredagskväll! Tycker det är så kul att följa dina Londonstrapatser. Jag var själv där på praktik 2011 men det känns ju som en halv evighet sen nu…

 • ISA

  men fy tusan vad peppigt!! Lövely!

 • alexandra

  allt i det här inlägget är så !!!!

 • Flora Wiström

  alltså wow så himla bra dag <3 saknar dig ses snart!

 • A

  Förlåååååt för konstig fråga, men hur har du råd med allt??? Jag får panik så fort det ska ätas ute och drickas drinkar…. Det kanske är det man kallar livskvalité iofs. Gah :(((

  Fattig student </3

  • Sara Edström

   hehe roligt att du skrev det på just detta inlägg också då jag och sofia satt och skrev på servetten vilka grejer vi kunde ta för att ha råd på denna restaurang… men ja, jag köper väldigt sällan nya kläder till exempel så nästan alla mina pengar går på mat. men i år fick jag en ganska fet skatteåterbäring så nu unnar jag mig lite när jag är här också. :)))))

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *