hemma hos mig londonversionen ett

nu fortsätter som utlovat rundturen här hemma med mitt numera (sen i dag) förra rum. såhär har jag bott den senaste månaden!11 det här är vad en ser när en går rakt in i rummet. klädställningen med lagom mycket kläder för två månader.5och sjalar.  20till vänster på byrån står mina necessärer med smink och borstar och sånt i. fr vä: marimekko svenskt tenn och den gula älsklingen från tiogruppen. alla mina märkessaker jag äger i samma bild ungefär hehe.9i bland undrar några om jag har några *skönhetstips* men tyvärr har jag inte det är så dålig på allt som har med att ta hand om sin skönhet (?) att göra. MEN jag gillar den här ansiktskrämen från lush som jag fick av johans föräldrar samt min parfym från clean som jag fick av mamma. luktar ren tvätt.10bredvid klädställningen hänger en liten spegel som jag råkade göra en spricka i när jag skulle sätta upp en tofs > tosen gick av > jag råkade slå i armen i den lilla hyllan under. </3 typiskt. otur i sju år. är nog oturfri ungefär vid sextiofyra års ålder skulle jag tro vid det här läget.716och på samma vägg: fotoremsor och polaroider med bra personer jag gillar samt längst till vänster en gammal bild på min mamma som fjortonåring. kan inte titta mig mätt på den bilden.  18det här är hyllorna mittemot sängen. lådorna högst upp  är kvar från personen som bodde här förut och under står mina två väskor samt en tavla som också var kvar. i bokhyllan står mina kameror den magra boksamlingen som mest är anteckingsböcker och på nedersta hyllan som inte syns ritplatta laddare och annat tråkigt med sladd.19den här som hade råkat ramla ner på föregående bild hänger på enda magnetplatsen i rummet. det är ralf! han skickade vykort till mig från grekland för några veckor sen. och brev med en magnet på mig och honom när jag fortfarande var hemma i stockholm. han fick hänka hit såklart.   13sängen står i en liten halvalkov. där sitter jag och bloggar prick just nu.  12i skåpet har jag stuvat in min resväska. mkt bra. 14och på väggen hängen en sida ur en bok som och är ett lämnat minne. jag ska också sätta upp något där har jag lovat elsa som minne. *påminner mig själv*15 i lördags köpte jag ett omslagspapper och satte upp som affisch efter att ha letat i en månad efter något. tre dagar innan en ska flytta ut hehe. men den kostade ju bara 3 pund och jag har trivts med den den korta stunden det varat i varje fall. den är från wrap köpt på conran shop. under står en sammetsfåtölj som alltid har kläder på sig förutom när en fotar till bloggen. 6så avslutar vi med det finaste i rummet just nu: en glaskanna utan filter med lite grönt3 att det är en tekanna utan filter kommer sig av att jag råkade slå sönder elsas och linneas glasfilter. när jag skulle fixa ett nytt åt dem så gick det inte att köpa ett nytt separat och jag fick köpa hela kannan. således har jag numera en liten filterlös kanna.1inte mig emot. 2locket fick också agera minivas. tänker att den kommer funka fint som vattenkanna hemma också eller med en vanlig tesil i sen. också från conran shop = min nya favoritaffär.

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *