hejdå rye hill park

heliumballongförra torsdagen var min sista kväll på rye hill park det vill säga huset på kullen på gränsen mellan nunhead och peckham som har varit hemma i sex veckor.  det hängde en heliumballong i trappenebba bladhsom den här spexaren med matförpackning på huvudet hade fått med sig hem efter en utekväll. ebba och erika hade köpt ungefär en miljon ingredienser och börjat fixa när jag gick hem från jobbet.  spring rollsdet skulle bli spring rolls och vi hade gurka spenat koriander avokado morot vårlök chili marinerad tofu äpple och risnudlar att fylla med.  jordnötssåsoch erika gjorde en dippsås på jordnötssmör lime soja chili ingefära och koriander tror jag. och en skvätt sojamjölk till min och ebbas förfasan hehe   spring rollsgenomskinlig mat känns futuristiskt. som futuristiska tacos. erica lindbergerica var med också! hon skulle åka till sverige och sen grekland dagen efter på semester. lylligt.  ebba bladhlurig ebba.  erika ingelssonerika blir instagramad av erica. sen åt vi glass och drack kaffe och jag packade ihop mina grejer i en miljon tygpåsar och sa hejdå till huset! egentligen inte så dramatiskt avsked för senast i går hängde jag där igen hehe. men ändå: hejdå peckham/nunhead hej lewisham!

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *