i know the smell but these hands are new

exhibitionnewcross2i torsdags förra veckan var det sommarklimat och jag promenerade till news cross efter jobbet. där fanns en mkt välklädd elsaexhibitionnewcross3linnea och efter ett liten stund även ellen! alla mina flatmates samlade vad fint va. anledningen till att vi var där var att linnea och elsa hade styrt en utställning med sin vännerexhibitionnewcross4linnea placerade ut glitterstjärnor på alla  som ville (och inte ville) t ex elsanexhibitionnewcross5linnean! exhibitionnewcross1lokalen hade de fyllt med små installationer. t ex kollage i taketexhibitionnewcross6och en massa ord i påsar och på golvet i trådar från taket exhibitionnewcross7elsas modell av gips och nylonstrumporexhibitionnewcross8och det fanns guld. exhibitionnewcross9elsa och linnea. exhibitionnewcross24efter en stund kom signe och olivia som var på besök från sverige i helgen. här är signe.exhibitionnewcross23alla var utomhus och drack öl för det var så varmt exhibitionnewcross25olivia exhibitionnewcross12blyertsteckning. exhibitionnewcross13och linneas finfina serie.exhibitionnewcross20vi såg ett performance och här är resternaexhibitionnewcross14sen drack vi öl på trottoaren. exhibitionnewcross15nedan följer en bildserie på ellen pga hon är så fin.  exhibitionnewcross16 exhibitionnewcross17 exhibitionnewcross18och lik drew barrymore visst?! vi kom på det nu när vi pratade om charlies angels över frukosten.  exhibitionnewcross19elsa och linneas kompis nina. vi satt och drack ett par öl till och sen stängde utställningen och vi gick hem. exhibitionnewcross22gick förbi den här gulliga på vägen till bussen. det var fortfarande ljummet och jag gick utan jacka (dock inte egenvalt den hade blivit stulen. so sad.). och det var den fina torsdagskvällen.

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *