oliver allsång och mellanstadietryckare

9i helgen var ju sophie och anton här hurra! kompisar på besök betyder gå ut och äta frukost.  här är fina plattor vid min ytterdörr.11vi gick till ett annat ställe med fina plattor. the brockey mess där jag ätit lunch med de på jobbet (jag jobbar i brockley) och tänkte att det vore fint att visa gänget området där jag hänger varje dag.31vi satt på deras innergård och drack kaffe och jag åt full veggie english och så planerade vi vad vi skulle göra av dagen. 12sen började vi. det första görat blev en gruppbild på vägen till brockley market och det har ni ju sett tidigare.   14i en park var det något midsommarsjippo = helt sjukt mycket folk som sålde gamla grejer. vi kikade en snabbis och jag såg en fin korsstygnstavla. blev sugen på att ha/göra en.

30sen kom vi till brockley market som är en matmarknad som hålls varje söndag. där går att köpa mat ur food trucks och ekologiska grönsaker till exempel. 17jag köpte oliver15 och johan och anton varsin supergrön smoothie för att bota sin bakfylla fyllda med spirituliania och acai och allt vad vetegräset heter.16 antons smakade lite hö och johans var god (smakade båda så vet hehe) men BÅDA sa samtidigt utan att höra varandra att de redan kände sig bättre. så knäppt 19sen gick vi till stationen för att ta tåget. Olivermina oliver var utmärkt färdkost och hade smällfin färg.20vi kom till ett område med färg på var och varannan fasad nämligen kring shoreditch och brick lane.22tjusigt som bara den. 23och tjusiga vänner. 21tittade i vintagebutiker på kläder och på marknader på gamla kameror och manualer. kolla fina manualen contaflex hade på sin tid en sån skulle en ju jubla om en fick av canon theese days. 24sen gick vi på jakt efter lunch. dressmanbild.  27pizza east blev lunchstället för dagen! 25sophien.26jag och johan delade på en quattro formaggi och en med pesto aubergine och rökt mozzarella. gudomligt gott var det.   28efter det var gänget nästan som ett superhjältegäng. mätta och glada.  3029trånade över fina choklader inne på mast brothers men kände lite risky att betala hundra kronor för en liten chokladkaka.  31så det blev kaffe istället. 32dubbel espresso take away tack. 33smet in på  labour and wait som kan vara en av mina finaste affärer. gå inte in dit om ni är här ni kommer vilja ha allt. 34sophie och anton väntade snällt/kaxigt utanför 36sen kollade vi i ungefär hundra till vintagebutiker och provade klänningar och klämde på sjalar 37tills det började att regna och det blev dags att åka hem till lewisham38 vi tog en uber tittade på regndropparna på rutorna och skrålade till markus krunegård och håkan hellström och veronica maggio t ex. svenskt sommartema helt enkelt. 39väl hemma gjorde vi gin och tonics  40och lyssnade på musik och piffade i ordning för kväll 41sophie och anton dansade tryckare som en gjorde på mellanstadiet med en säker armlängds avstånd mellan sig. så intense moment.
4243
sen åkte vi till dalston tog en halloumiwrap på ali baba på kingsland road på vägen (OBS det måste ni faktiskt också göra om ni är i närheten)
44
och sen hem till den här fina som inte gråter över spilld öl. <3 hon och daniel och ludwig hade midsommarfirande!

45 46  48 vi gick ut till schacklewell arms och hängde på innergården. när vi skulle gå så gick antons favoritlåt igång på dansgolvet så det slutade med att vi inte kunde gå utan fortsatte hetsdansa alla fyra tillsammans så himla fint slut på kvällen. <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *