fyra saker jag vill tipsa om:

  • det här enkla receptet på KOKOS OCH JORDNÖTSSMÖRSGLASS (!!) som frida la upp för längesen och som legat och marinerats i mina gillade inlägg på bloggen.  det ska jag göra i helgen.
  • feminist library  – linnea och elsa som jag bor med har en tumblr för feministisk kultur! svinbra om en vill ha exempelvis feministiska filmtips. in och följ!
  • guardians keep it in the ground – min kollega pascal tipsade om att jag borde sprida ordet att en skall skriva upp sig på the guardians protestlista om att påverka de med makt att keep it in the ground! kolet och de fossila energikällorna alltså. gör det!

onanadventure

  • we are going on an adventure – mina vänner alicia och matthews instagram. alicia och jag känner varandra från högstadiet och efter gymnasiet tog hon sitt pick och pack och flyttade till australien. där träffade hon matt (som kommer från england) och sen dess har de rest och levt ihop. det senaste året har de bott i vancouver och senaste månaderna rest runt i amerikatt.  på deras instagram kan ni följa dem över hela världen. och vet ni något helt fantastiskt? i dagarna kom de hem till england! så i kväll ska jag träffa dem! så olidligt exalterad är jag. ha ni en bra fredag fina ni. <3
7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *