söndagen när sofia kommit till stan

6i söndags tog jag elsa och linnea bussen till new cross 7gick på ett litet event som the feminist library hade på en tatueringsstudio. där kunde en köpa gamla feministiska tidsskrifter pins zines eller köa länge för att få tatuera sig. vi gjorde inte det. 8men linnea köpte en pin. 9jag hade ju svinavancerad frisyr som elsa komponerat. 10sen gick vi i charity shops och pillade på småsaker samt köpte ett rosa och genomskinligt paraply för två pund 11 för vädret hade förändrats till detta. 15vi smet in på ett café som hette birdy nam nam som de hade varit på förut12de tog en jättebrownie 13 och jag tog en frukosttallrik till lunch med ägg halloumi tomater oliver och grillad paprikahummus. smakade utmärkt.14linnean 16och när vi kom ut igen var det inte regnigt längre!  17vi promenerade tillbaka till new cross station förbi gamla neonskylten  19sen sa jag hejdå till de här två. hejdå! jag satte mig på overgrounden norrut till hackney 20och plötsligt träffade en den här goingen i ett trapphus <3<3 hennes och daniels trapphus närmre bestämt! sofia ska nämligen göra praktik på en designstudio hela sommaren = vi kommer kunna hänga hela tiden jag har kvar här i london. åh!!! 2221fick se fina läggan där daniel bor och numer även hon.  så mysigt att sitta och dricka kaffe och ta igen oss en bit 23sen gick vi ut igen. 24ner förbi hackney studios och finfina och dyrdyra cyklar till salu   26lila fläderblom25*älskar att ta bilder på kompisar som luktar på blommor* 27daniel visade en så fin liten butik med diverse ögongodis att köpa som tvålar krukor lådor handdukar och så.28kolla den här kannan till exempel. 29och kaktusen. ville ha ungefär allt i den butiken. som för övrigt heter  wright and doyle och ligger på 79 wilton way.30vi fortsatte gå mot broadway market och passerade lummiga små gårdar32 smet in på donlon books  31och bläddrade i snygga böcker33vill ha allt där med.  tur att jag inte har en massa pengar det skulle inte riktigt hålla. 35nästa stopp var netil360 som är en hustaksbar med konstgräsmatta och solstolar.34vi tog ett varsitt glas vin alla tre och frös lite under filtar 36men usikten var go.  37efter lite handling lagade vi middag hemma hos dem. köpte smördeg och fetaost och spenat och pinjenötter och gjorde enkla piroger.  38här är sofia och daniel när de ser kära ut. <3 39efter maten provade vi daniels google cardboard som är en kartong som du bygger ihop och som blir som viritual reality tillsammans med en telefon. såg en så himla knäpp + läskig kortfilm åkte bergochdalbana samt gick runt på gator i olika städer. i vardagsrummet. 40helt klart framtiden. sen när vi var inne på det började vi prata om atrificiell intelligens och spekulerade i vad som kommer hända när robotar blir smartare än människor och inser att det är vi som förstör jorden. gud vad jag gick igång på det måste prata med varenda person jag träffar om hur det skall gå och har planerat en flykt till småland och ingenstansen när vi måste gömma oss från att bli utrotade av robotar hehe. sen åkte jag bussen hem och det var slutet på den finfina söndagen.

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *