blogginlägg av stöldgods

en stulen lista från josefin. 

saravad har du på dig idag?
först i morse converse + second hand-shorts + luddig gammal tröja från monki (ursäkta trött uppsyn var typ nyvaken) och sen BADDRÄKT och nu samma som i morse men en vit skjorta istället för tröja och plus en grön sjal i håret.

vilken film såg du senast?
one day med sophie i går när det regnade. vi konstaterade att den inte var sevärd för fem öre. nåväl vi åt upp ett paket glass och en galiamelon så något fick vi uträttat iallafall.

18hur ser din plånbok ut?
såhär! prickig och det finaste jag äger tror jag? den köpte jag som unn till mig själv när jag och sofia vann en tävling vi jobbat på ihop (det handlade om en grafisk profil till ett event). den är från commes des garcons var väldigt dyr för sin storlek och gör mig glad precis varje dag så valuta för pengarna har jag verkligen fått ändå. <3

fönster utsiktbeskriv platsen du befinner dig på just nu.
i mitt och johans vardagsrum! jag sitter i en blå soffa och har fönstrena med en massa krukväxter i till vänster om mig och matbordet med en johan sittandes vid till höger. han sitter och skriver något på ett papper. framför mig är tvn och en liten fåtölj och en tavla av en person i baddräkt. i luften går ljudvågar av florence and the machine och det luktar ingenting precis som det inte brukar göra hemma hos en själv.

när vaknade du idag?
ungefär halv nio tror jag och gick nog upp vid kvart över nio.

vilka fem saker kan du inte vara utan i ditt skafferi?
OJ fem det var många. jag vet inte. salt peppar olja någon form av ost någon form av lök. sen går det att göra mycket gott nästan oavsett vilken annan råvara en har.

Processed with VSCOcam with f2 presetvad har du gjort idag?
gjort matsäckspicknick och cyklat till nacka strand och picknickfrukostat och badat med johan. sen åkte vi tunnelbana och buss till ikea åt trerätterslunch för strax över hundra kronor för två personer. testade deras grönsaksbullar som var asgoda. sen har vi köpt olle eksell-grejer och skärbrädor annat vi behövde och inte behövde och nu är vi hemma och mellanlandar innan vi ska ut och ta ett glas vin på hjördis innan middag. ganska drömmig dag skall fortsätta den nu. ha en fin lördagskväll. <3

9 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *