från morgon till morgon i lördags

stålhästen sara och johani lördags tog jag och johan på oss våra matchande hjälmar låste upp våra ihoplåsta hojar på innergården och cyklade fort nedför bondegatan mot nacka strand frukostjohankaffetermosdet var mulet och vi var ungefär ensamma vid sjön när vi dukade upp frukosten vi hade med oss. melon kaffe mackor: med ägg avokado och kaviar för mig och ost och tomat för honom.kanalbåtsola solavi tog ett dopp och så kom solen och vi kunde inte förmå oss att gå hem för att göra oss i ordning för day time sessions på trädgården som vi tänkt oss utan låg kvar och funderade på vad vi ville göra med dagen istället. när molnen kom tillbaka och inte försvann så cyklade vi hem och bestämde vi oss för ikea!!! mmmm älskar nog ändå ikea. vi tog tunnelbana och buss dit och flanerade i kungens kurvas ikea efter en billig trerätters (deras nya grönsakbollar är jättegoda) i restaurangen. ikea > trädgården hehe mvh pensionärsparetomnipollo zodiakpå kvällen gick vi ner till hjördis och tog en varsin drink medan vi bestämde vad vi skulle laga till middag. johan drack omnipollos zodiak som var veckans öl på hjördan och den var sååå god. jag drack vin men ångrade mig när jag smakat hans.  la netaefter en massa middagsvelande på ica så gick vi till la neta istället åt ett gäng tacos och delade nachos med guacamole. hjördis och la neta det har jag saknat.   rabarberdrinkpå kvällen skulle ante komma till oss och vi komponerade en drink på bl a något vi köpt på ikea. det blev så gott. recept kommer om några dagar. <3 rabarberdrinkså tänkte vi gå ut men ni vet hur det lätt blir vi fastnade väl hemma och satt uppe till fem och pratade om matvarubutiker och relationer och apple watch t ex innan anten gick hem i ljusa morgonen och jag somnade till fågelkvitter.

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *