hur en bra lördag kan vara:

1det kan börja med att en har två sorters bär hemma att lägga på gröten   2och gå att äta den i solen i trädgården med solvarma plattor att sitta på.  jordgubbarna är så jäkla goda nu. 4efter frukost tog jag buss till new cross för att ta overgrounden vidare.  5utanför goldsmiths university har de planerat en sommaräng. en sån här trädgård skulle jag vilja ha.  6<3<3<3 7jag åkte upp till haggerston och promenerade till broadway market. så himla mycket gott där på lördagar med gatukäk och fina råvaror som exempelvis ost 8och svamp! 9efter titten promenerade jag längs med regent canal mot victoria park.  10förbi blå broar.  11i victoria park finns också blå broar och jag promenerade runt en stund där medan jag väntade på min date som var en smula sen.   13men till slut kom sofia och daniel och vi satte oss och åt på paviljongen mitt i parken. det var svinbra titta på mina pannkakor med hallon banan rabarber och rostad kokos på t ex12eller sofias toast med mosad avokado och pocherat ägg.  japp gott14sen låg vi i parken resten av dagen med daniels kompisar. pratade och flyttade in och ut ur skuggan och köpte mjukglass när andan föll på. 15när vi nästan fått solsting sa vi hejdå till alla och började gå hemåt. sofia fotade min klädsel hon var en ypperlig fotograf. jag har på mig: kjol topp och väska från loppis och så gamla converse + solglasögon från ray ban. 17 18sen gick vi hem i sakta mak och stannade för att titta på lattjos favoritträd.  19hemma hos daniel och sofia fanns melon så det laddade vi upp med. och en massa massa vatten det var en sån himla varm dag.  20sen gick vi ut igen hon och jag när det blev hungrigt för middag.  21så gick vi till franco manca och delade på två pizzor. en den här med massa ost och zucchini och ingen tomatsås. 22och så den här med spenat och mozzarella och oliver på halva för sofia äter inte oliver = fler till mig = bra. 23så fick kvällen sluta efter en sån här på cat and mutton. vi satt och pratade utan stopp och hade det bara så himla bra hon och jag. om att vara en nörd om att jobba tillsammans och om godhet vs ondhet.

och nu är det torsdag morgon och marcus är här! i går var det 35 grader hela dagen och efter jobbet drack vi pimms med sofia och linn på en rooftop och när vi gick hem halv tolv var det 25 grader ute fortfarande. så varmt och nästan samma i dag. vi ska i väg och äta frukost har vi bestämt och sen efter jobbet är det d&ad new blood awards i kväll. så spännande! ha en fin dag ni.

1 kommentar

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *