söndagen med sophie johan och anton

2i söndags var sista dagen för mitt lilla besök i förra helgen. 3vi var trötta från kvällen innan men steg ut för frukost. det får sophiens gulliga fötter symbolisera.4vår granne har en blå dörr. fint va!6vi gick till ett ställe i news cross som heter the london particular och åt frukost. det var jättebra men det vet vi inte än här jag och jorpi för vi bara väntar. vi har för övrigt varit på väldigt många jättebra ställen här och jag tänkte att jag måste sätta ihop en lista till er när jag kommer hem över allt jag testat och gjort så ni också kan. finns så mycket bra små ställen i london!!! 5sophie var stilig som vanligt och åt english muffin med löskokta ägg och bacon. 7jag åt bakade ägg med fetaost på toppen och grillad tomat och pitabröd till. *insp till min getostomelett*8johan. 9anton. som var i solglasögonmode.  10efter frullen gick vi till stationen och tog overgrounden. gick förbi det här fina 11och kom hit. det var resväskedag de skulle ju åka hem snart. </3 vi gick till brick lane igen för det var ju marknadsdag på söndagar men obs besvikelse på det. 12vi gick till broadway market i stället och kolla det här fina på en fasad där. för gömt tycker jag borde få synas mer 13vi smet in på artworlds som bara har en massa fina magasin och böcker.  14johan köpte en bok om kaffe och the gentlewoman samt var somrig i shorts. 15sen åt vi pizza jag tog en med massa ost getost t ex och soltorkade tomater bara. har på riktigt ätit pizza minst två gånger i veckan när jag varit här (kanske också mycket på grund av att vi har pizza friday på fredagar på jobbet hehe) 16växel och *lemonad* jag visste inte att vanlig sprite hette lemonad här. 🙁 17sophien. 18sen hade vi bara några timmar kvar och på vägen till vårt slutmål gick vi förbi en loppis och då måste en stanna bara en stund 19det egentligen målet var där ovanför ser ni antydan till ljus på taket 20så vi besteg trappa efter trappa 21och det var det värt.  22 här har vi soffen som i resten av inlägget tog över kameran.  24t ex på mig och jorp 25på en glad anton 26och mina sommarben. jag var barbent fast det var liiite för kallt bara. men en kan låtsas.   28har redan hunnit börja sakna den här sönder och samman men han kommer ju alldeles snart igen så det är ok ändå.  sen åkte gänget hem direkt härifrån till flygplatsen och jag åkte hem och tvättade. det var så fint att få ha dem här!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *