senaste ur telefonen

(eller senaste och senaste kan diskuteras men innan jag fick semester i vilket fall och jobbade om nätterna för en sisådär två veckor sedan.)rosendals trädgårdjag och ante hade en sån himla fin lata-sig-i-solen-dag ihop som vi rundade av vid rosendals trädgård. tittade på alla fina plantor i växthusen och på plantagen och låg i skuggan av ett äppelträd och drack kaffe.   pom och flora stockholmjag och ebba åt frukost ihop på pom och flora. pom och flora stockholmvi åt chiapudding och delade en macka och liten fruktsallad och pratade om pluto och böcker och sommarplaner och höstplaner. sen låg vi på en filt på min innergård och svettades och åt jordgubbar. Processed with VSCOcam with a6 presetjag åt knytisfrukost med de här. mina fina kompisar från gymnasiet. slog mig att alla blivit så stora nu. med egna hem egna städer eget skägg och en liten ny person i gänget. ralfi. <3IMG_5358 copyjag och alicia drack fint kaffe och planerade pratade om att resa om dinosaurier att vara ekonomisk/inte bli rik/inte och om svamp.alicia så promenerade vi på söder och delade på en glass. SÅ BRA att hon ska bo/plugga i uppsala från och med i höst och därmed befinna sig på min del av jorden för en gångs skull!!! <3Processed with VSCOcam with a6 presetoch jag gjorde en svingod sallad härom veckan. kokte rödbetor och dränkte dem i honung och citron. blandade gröna linser hackad bladpersilja och skuren rödlök tomat och avokado och ringlade på olivolja salt och peppar. blandade i rödbetorna och hade på hackade pistagenötter. SÅ. GOTT. Processed with VSCOcam with a6 presetnågot annat ni måste äta nu när det är säsong: kronärtskocka. koka den bara i saltat vatten i 30-40 minuter och ät sen var blad för sig med smör och citron. älskar mat som är rolig att äta. och som smakar sommar. Processed with VSCOcam with a6 presetoch det godaste är ju det i mitten när en häller över sista smöret och citronen och saltar och pepprar och skär i hjärtat. så gott.

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *