den andra dagen i orbetello

italien dag tvåförsta morgonen och andra dagen i orbetello gick vi upp tidigt och åt frukost. precispressad apelsinjuice kaffe frukost och ost och toast med honung. bra frukost. italien dag tvåsen gick vi ut i bastun. förbi lille motsvarigheten till ica här. italien dag tvåalexandra och en ac-snuvig johan när de är strandpreppade. italien dag tvåvi tog bussen till stranden. italien dag tvånästan helt tomt vare. italien dag tvåså ägnade vi förmiddagen åt att läsa -> sola -> bada i jämn repetition.italien dag tvåeller bara sova. italien dag tvåefter några timmar packade vi ihop oss och tog bussen hem igen. italien dag tvåtillbaka till ett lugnt orbetello och fladdrande tvätt. italien dag tvåvi duschade och fräschade upp oss och sen lämnade vi det rosa huset igen. vi for ut på italienska landsvägar med alexandras farmor som var så snäll och körde oss.12ser ni de små små statyerna där på höjden? i själva verket är de flera meter höga och helt fantastiska. det är niki de saint phalles skulpturpark giardino dei tarocchi som förtjänar ett helt eget inlägg så vi tar resten sen.32vi kan titta på utsikten därifrån för nu bara48och på alexandra som vinkar bloggigt. italien dag tvåtillbaka i orbetello köpte vi en glass (såklart).italien dag tvåoch sen drack vi radler och läste  på taket. italien dag tvåradler är ljus öl och lemonad blandat så det är ungefär som en lättöl med citronsmak. väldigt gott och läskande.  italien dag tvåitalien dag tvåitalien dag två*njutiga*italien dag tvåtill middag skulle vi gå till ett av alexandras stammisställen. så fint att hon och hennes familj känner folk lite här och var efter tjugo år i denna lille staden. italien dag tvåvi drack proseccoitalien dag tvåoch åt pasta med vitt vin och små musslor. alltså allt vi åt smakade så ofantligt gott där borta. inklusive detta naturligtvis.italien dag tvåoch så friterad bläckfisk. italien dag tvåen töntig bild på mig och ALEX <3 italien dag tvåoch en jorpi. italien dag tvåefter middag var det självfallet gelatoprovning. fjärde stället tror jag…?italien dag tvåjag tog med smak av kinder och chilichoklad. italien dag tvåsen gick vi hem och såg talented mr ripley (tips!) innan vi somnade efter en lång varm dag. slut <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *