popaganda på parkteatern

popaganda på parkteatern för några veckor sen åkte jag johan erik och dessa två till båt från slussen till djurgården. alicia och madden! <3popaganda på parkteaternoch så begav vi oss till galärparken som var finpyntad för popaganda på parkteatern! popaganda på parkteaternpopaganda på parkteatern är en liten endagsfestival som anordnad varje år av föreningen popaganda och parkteatern. en picknickar och lyssnar på musik helt enkelt. vi bredde ut vår picknickfilt som egentligen är en liten tunn matta från ikea. den är SÅ bra som picknickfilt. popaganda på parkteaternmadde och erkan köpte hamburgerlunch och hade samma matchande färgskala. eller ickefärgskala kanske.  popaganda på parkteaternjag hade gjort sangria i en plastflaska och hade med sodavatten att blanda med på plats. bra grej.  popaganda på parkteaternoch min hinzaväska fick agera dryckeskylning med en påse partyis uthälld i. finns många bra användingsområden för den väskan.   popaganda på parkteaternalician äter ostbågar mkt sensuellt.popaganda på parkteaternefter en stund kom nea popaganda på parkteaternfeliciapopaganda på parkteaternoch andrea! kolla jag och johan matchade också lite förresten i skjortor med vita ränder på. popaganda på parkteatern färgskalan nagellack-skjorta-drink var perfekt på ante.popaganda på parkteaternerkan och madden matchade ännu bättre när när erkan lånade mina solglasögon. mkt snyggt par. popaganda på parkteatern popaganda på parkteaternvi pratade lyssnade på banden och gick tipspromenaden. popaganda på parkteaternoch efter ett tag fick vi sol <3 popaganda på parkteaternefter några timmar var vi hungriga igen och köpte körv. dubbel sojahotdog för mig.  popaganda på parkteaternoch jag tatuerade johan med popagandaloggan. dock trasigt ankhuvud. : /popaganda på parkteaternantens blev bättre.  popaganda på parkteaternsista bandet var vulkano. har ni sett svtplay-dokumentären med dem? om inte gör det den är svinbra.  popaganda på parkteaternnär det var slutt promenerade vi hem i skymningen längs vattnet hem till linnea och ante och fille på gärdet och fortsatte hänga ett tag till. popaganda på parkteatern popaganda på parkteaternmen först: posera för min kamera. popaganda på parkteatern popaganda på parkteatern popaganda på parkteatern popaganda på parkteatern popaganda på parkteaternälskavärda himla personer och älskvärd himla årstid och älskvärd himla stad.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *