way out west del ett

hej! här kommer jag sist på internet med mina bilder från den där festivalen för ett gäng veckor sen i göteborg. är ni trötta på att se de där bokstäverna över entrén i motljus på kompisar som sitter och dricker öl i gräset eller dåliga bandbilder så rekommenderar jag att ni går och gör något vettigare av er tid för här kommer en massa sånt. *slut på varning* för er andra: här är mitt way out west 2015 och vi börjar med torsdagen!way out west torsdagjag och johan bilade ner på morgonen och kom fram en timme innan vi skulle få nycklarna till lägenheten som vi skulle bo i. så vi gick på lunchjakt.  way out west torsdag vi tänkte testa café hängmattan men så var det sommarstängt. typiskt vår otur (<— uttryck jag använder minst 3 ggr om dagen. så himla fulsnyggt). här har vi en foursquarande johan som försöker hitta substitut. way out west torsdag det gick bra vi kom till café kultur som jag kan rekommendera. de hade massvis med goda mackor. vi köpte med oss en casablanca en ingemar och varsin kaffe.way out west torsdag åt dem i solen i park precis mittemot över gatan baraway out west torsdagdetta var lite lugnet innan stormen kan en kanske säga.way out west torsdag för sen började tre dagar av fest! vi fick nycklarna till lägenheten vi hyrt genom airbnb och alexandra kom. såhär peppade var dem <3way out west torsdag utvärderade utsikten från vår balkong som helt klart får fullt betyg mvg.way out west torsdagalex drack besserwisserölet (<3) och vi promenerade till området way out west torsdag efter en absurt lång armbandskö kom vi till en annan massiv kö in till området. missade mycket av belle och sebastian men det var ok ska inte låtsas att jag är deras största fan.way out west torsdag lyssnade lite på dem från gräset med en öl mötte upp med ante samlade oss och alex åt mat sen skyndade vi oss i tid till linné för vi var livrädda att det skulle bli fullt.way out west torsdag så såg vi future islands!! så jävla bra. senast vi såg dem var på hultsfred för tre år sen och det var typ exakt samma typ av scen. börjar tro att de inte gillar dagsljus? hehe way out west torsdag stå bredvid den här hålla hand som får se favoritband det är bra fint hörrni. det var dans dans dans konstansway out west torsdagnöjt gäng efter konserten! alla samlade nu inklusive felicia<3 way out west torsdagvi gick till bar som hade annan öl än norrlands guld.way out west, day one.jag och jora. OBS alexandras bild! snodde skamlöst. way out west, day one.och jag! jag hade plattat mitt hår för första gången på år och dar och fick panik på hur det betedde sig och kolla vad långt det blev!!! den här bilden är också alexs!way out west torsdagvi slog oss ned och vilade fötterna och anten och fillen sprang till kygo men vi satt kvar och lyssnade lite från håll. visste inte riktigt vad kygo var. förlåt dålig festivalbesökare way out west torsdagsen hängde vi vid linné och lyssnade susanne sundfor och fka twigs/drack öl. way out west torsdagdet ser kanske ut som att vi spelar kort men det gjorde vi aldrig började prata om något viktigare och så glömdes det bort.way out west torsdagalexandra!  way out west torsdagFKA twigs! way out west torsdagkvällsområde!way out west torsdagså åkte jag johan ante och fille spårvagn till vattnet och avslutade kvällen på bananpiren innan vi åkte hem och sov och laddade för dag numero dos! to be continued.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *