lilla lördagen

lördag lördagsfrukosten var chiapudding med kokosflingor & kokosmjölk med passionsfrukt på toppen. + avokado med balsamvinäger och salt som är min last alltid.lördag jag gjorde mig i ordning innan jag for till solna centrum. hade på mig en ny klänning! eller gammal kanske köpte den på myrorna dagen innan. lördag efter workshopen i solna så åt jag lunch på ett café med mina föräldrar och farföräldrar och min yngsta kusin alicia.

lördag alicia ville hellre ha tårta än lunch. helt rätt.

lördagmin farmor <3

lördag efter lunchen gick vi till stadsmissionen och jag hittade två nya fina grejer innan mamma och pappa skjutsade mig hem med symaskin och allt. tack snälla för det! <3

lördag väl hemma satt jag framför datorn och förberedde blogginlägg/jobbade med skolarbete i ett par timmar. hate to break to you men de flesta av inläggen ni läser här skrivs på helgen och är inte *live*.

lördagtills den här kom hem och vi blev en pöl på sängen. ni vet när en bara ”vi borde göra något nu det är lördag och vi är lediga tillsammans” men är alldeles för trött för att bestämma sig för något eftersom att en helst bara vill vara hemma och ligga i sängen och tupplura.

lördagatt promenera till cajsa warg (150 m hehe) fick bli lagom syssla. jag skulle laga middag till johan på tema italienskt och ville ha finfina ingredienser. utanför låg äpplena i lådor

lördagväl hemma fick johan lite veteöl medan jag började med tomatsåsen

lördagtill förrätt blev det ostar och goda oliver och varmt bröd och kronärtskockskräm

lördag johan fick välja så vi flyttade matbordet till fönstret. gullig när han spanar. <3

lördag olivolja + balsamvinäger mmm

lördag sen gick jag och kokade pasta och rörde i basilika i pastasåsen

lördagdet blev rigatoni tomatsås med aubergine och en massa pecorinoost på toppen. blev sååå gott.

lördagmiddagen avslutades med cafe affogato dvs vaniljglasskula och en espresso vid sidan av att hälla på. + grappa/limoncello. slut!

ps. vi har nått 86 % av insamlingsmålet till UNHCR med blogghjälpen med två dagar kvar. nästan där! vill du hjälpa till att nå målet? klicka här för att komma till insamlingssidan.  <3

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *