la la la la love

johan

för få måndagar i den här bloggens historia har vi kunnat titta på en johan iklädd kostym och virkad fluga som blåser bubblor. det var ganska mycket det. ha en fin måndag <3

4 kommentarer
 • Karolina

  Vet du att det som först fick mig att kolla in din blogg (efter att niotillfem tipsat om den) var din snygga kille. Hehe. (Sorry?) Tyckte han påminde om Ian Curtis och du tog så fina/mysiga bilder på honom och skrev så fint om er kärlek och åh vad jag ville ha nåt som er tillsammans med nån.. Men no worries, nu är jag en superfin killes lyckliga flickvän + har alltid tyckt att du och Johan måste vara tillsammans 4everz för ni är så himla perfekta och gulliga tillsammans. Och medan jag ändå lovebombar måste jag säga att du har bästa bloggen. Du känns så okonstlad och opretto fastän du är så finurlig och gör så finurliga grejer. Tycker detta är ett himla fint ställe att få kika in på<3

  • Sara Edström

   alltsååå fint ändå. <3 han e ju fin. + du är fin vilken himla kommentar! tack tack tack

 • Emma

  assåååå

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *