söndagssammanfattning II

söndagskväll – söndagssammanfattning!!! mkt fokus på mat i denna. hoppas ni inte är hungriga. ante och alex
ante och alexandra på trädgården i går

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
åt middag för att fira att louise fyllt tjugofem i fredags och bjöd johans farmor och föräldrar på lunch hos oss i dag. jobbade natt i onsdags som vanligt och gick på trädgårdens avslutningsfest!

fruktsalladsmellis
fruktsalladsmellis med sophien i torsdags. 

som inte var planerat: 
drack vin med linnea och alice i tisdags kväll något som vi bestämt för flera veckor sen men som jag glömt. så det får räknas som oplanerat. testade flfl på nytorget till måndagsmiddag. åt mellis med sophie i min soffa. gick på matholmen med johan. och så köpte jag två jackor/skjortor på myrorna som var helt oplanerade men är numera helt älskade. ska visa er sen!

hökarängen
älskar skyltarna i hökarängens centrum

och något nytt jag gjorde:
var i hökarängen. intervjuade folk till strategin i strategisk design. skrev en strategi. drack svindyrt vin på wood stockholm testade brewdogs ölställe och åt på thaiboat. så mycket mat och dryck ute denna vecka inte bra för min plånbok. måste ju köpa höstskor också snälla csn kan du komma snart. blev bjuden på lunch av hellmanns som tagit över S.W.A.T. foodtruck och picknickade med’et med sofia i observatorielunden!

hellmanns foodtruck
lunchpicknick med mat från hellmanns foodtruck. tack det var gott!

ett tips från veckan:
alltså HALV ÅTTA HOS MIG. kollar hela tiden älskar det himla programmet. så himla roligt att se hur folk bor och vad folk lagar!! och jag är blir så pepp på att vara med själv hehe.

spring rolls
vi drack vin till middagen på torsdagen för att fira att han är så modig.

godaste maten jag lagade:
gjorde en god biff stroganoff på oumph! eller de vietnamesiska spring rolls som jag och johan gjorde av det som fanns hemma. älskar sånt få en god middag på sånt i ens kyl/skafferi. men godaste jag åt som ej var självlagat var nog papayasalladen på thaiboat eller knäckig äppelpaj med vaniljglass som johan gjorde i dag. mmmm

flfl
så god mat på FLFL i måndags

bästa jag lärt mig:
svårt att sätta fingret på men vi har börjat UX-delen i kursen vi har i skolan nu och där är jag ju helt och hållet obevandrad så det är spännande!

dödssöta hundar
gulligaste den här veckan:

de här två ovan som stod i kö till foodtruck samtidigt som oss.

ante spelar supermario
anten spelar super mario på trädgården

veckans upptäckt:
att det går att spela super mario på trädgården varför har vi aldrig gjort det förut! haha ante innan bara: ”det är så roligt att alla alltid sitter och tittar på en förinspelad video av tvspel”…

la neta
lunchpaus från strategi på la neta med sofia

veckans aj:
det har mest varit icke fysiska aj den här veckan men det känns ok nu.

dimma katarinavägen
dimmig morgon på väg till skolan 

betyg på vecka:
grå vecka. nu har ni ju bara sett alla bra glimtar här pga det är ju det en fotar men den här veckan har varit så orolig inuti. och har varit stressad av anledningar som knappt ens finns och så var det världens längsta vecka. 2,5 får du veckan. nu är jag peppad på nästa.

ps. om ni tycker om att se vad jag fotar med min telefon så finns jag ju på instagram också. cupidbow heter jag där!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *