söndagssammanfattning V

vad glad jag blev när fler av er sa vid förra söndagssammanfattningen att ni tycker om formatet! för det gör jag också. känns bra att göra en liten round-up och inte bara köra på så förbaskat hela tiden. nu kommer veckans telefonbilder och tankar från ett soffhäng hemma hos oss:

sara edströmunder paraply i måndags. i min nya halsduk som jag köpte för trettio kronor på myrorna.

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
var i skolan och sen satt vareviga kväll till klockan två framför datorn och fick ihop mitt inskick till slut hurra. var på möte på metromode-kontoret och var i solna centrum och sydde om plagg. + hade aw med floran på pop into berlin.

blomaffär blomaffärrandiga och prickiga på klorofyllpaus

som inte var planerat: 
hade italiensk afton hemma som jag lovat johan jättelänge. = jag lagade honom pasta ungefär hehe. åt lunch med mina farföräldrar och föräldrar och kusin i lördags. <3 drack ett glas bubbel på näsby slott och gick på hornstull marknad & åt indian street food = bästa foodtrucken. spenderade en kvart i en blomaffär utan att ens tänka på att köpa något bara gick omkring bland alla blad det var fint.

pop into berlinfelix flora alex och karin i onsdags

och något nytt jag gjorde:
hade ett event med floran! och var med i en workshop som ni vet och såg mig själv på stora bilder i ett centrum. knäppt det kändes. invigde halsdukssäsongen!

sofia kyrkasofia kyrka och månen bakom från vår gata i torsdags kväll

ett tips från veckan:
artisten låpsley. speciellt låten ”station”. johan som tipsade mig som alltid med musik hehe så nu får han kred här för jag tipsar vidare.

frukost i sängeni morses frukost mhm

godaste maten jag lagade:
måste varit tomat- och auberginepastan som jag lagade i går. tomatsåsen fick puttra i typ en timme mmmm. frukosten från i morse kvalar också in. jättefärgglad och god chiapudding på kokosmjölk med mango och hallon i och granatäpple och passionsfrukt på toppen.

Processed with VSCOcam with f2 presetfint målat på en båt från i dag

bästa jag lärt mig:
att allt är så mycket mindre på andra sidan mållinjen. men det lär en sig ju varje gång en gör något jobbigt och glömmer sen igen lagom till prestationsångesten kommer.

telelådafint gammalt telefonskåp i hornstull

veckans upptäckt:
alpros soygurt med citron-limesmak!!!1 har ätit med passionsfrukt (6 st för trettio kronor hela veckan taaack ica) och granola varje frukost.

godisälskar att vår mataffär har såna här små nostalgiska godispåsar. perfektbra storlek om en fyller den med lösgodis mvh en som annars alltid köper för mkt och äter tills mår illa

veckans aj:
har haft feberkänslor men tror det berott på sömnbrist. annars inget! <3

johan och jagveckans känsla:

kallsvettigt

sofia och marcussofia och marcus lite skeptiska i en paus till föreläsning i skolan

veckans oklarhet:
måste ju vara föreläsningarna på den här veckans ”normkritiska” vecka i skolan. exempelvis när vi hade en tre timmars föreläsning med en person från rose alliance som helt utan konsekvensanalys förespråkade legalisering av sexköp/sexhandel och vid frågestunden inte kunde inte komma på en endaste en negativ konsekvens som eventuell lagändring skulle kunna föra med sig… va?

knapparen gång när jag i veckan skulle försöka hitta 6 st likadana knappar. hur kan det finnas så många olika knappar i samma färg ens

veckans magi:
i torsdags kväll när jag precis tryckt på skicka in på mitt arbete för feedback och johan kom hem och vi stod i köket han kramade mig bakifrån och jag blåste såpbubblor och lät dem singla ner mot golvet och det var helt tyst förutom den lilla miniorkestern av bubblor som poppade mot parkettgolvet.

betyg på vecka:
3,5/5. det var en sån himla stressvecka men nu är den till ändå och det är fem dagar kvar av högintensivt i skolan och sen kommer vi in i en lite lugnare period igen. längtar till nästa vecka som innehåller t ex studiebesök till gruvön och förhandsvisning av bio. nu ska jag få johan att spela mario kart med mig. hej!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *