en liten liten konstsamling i en blå bok

frimärkssamlingnär vi var hos johans föräldrar för ett par helger sen hittade jag en hylla med frimärksalbum. fanns så mycket fina så jag tänkte dela med mig lite pga blev så inspirerad av dem.

frimärkssamlingdet fanns amerikanska med flygplansränder.

frimärkssamlingoch det här symmetriska från hong kong.

frimärkssamlingnågra svenska fanns med också. tyckte om färgerna i högertrafiksmärket.

frimärkssamlingoch i god helg från sextiotalet.

frimärkssamlingmina favoriter var de här med solen månen och jorden. som en samling av små pyttepyttesmå konstverk från olika tider och delar av världen.

samlar ni på något?

 • Agnes

  När jag var i åtta- nioårs åldern samlade jag på kaffeservetter. Idag samlar jag på gamla färgglada plåtetuier.

 • Victoria

  Åh! Min farfar hade en liten frimärksklubb med alla oss barnbarn när vi var små så har också massa gamla fina frimärken liggandes någonstans, vad pepp jag blev på att rota fram och spana igenom dom nu!

 • Clara Kron

  Åh vad fint!
  Själv samlar jag bland annat på gamla foton och fotoalbum, som små tidsresor.

 • Ylva

  Hej! Kan inte du snälla göra ett inlägg där du berättar om din utbildning på Berghs? Vad som är bra och mindre bra, vad du tänker kring framtiden (alltså vad utbildar du dig till?) osv. Skulle vara mycket spännande. Tack på förhand. Kram!

  • Sara Edström

   hej ylva! visst kan jag göra det sätter det på blogginlägg-to-do-listan. kram!

 • Emma

  Fint ju. Jag ska börja samla på muminmuggar har jag tänkt! Min familj har jättemånga och nu när jag bor själv saknar jag muminmuggarna (och familjen såklart). Tänker att såna måste finnas i mitt hem.
  Du har en sån bästig blogg! Blir alltid megainspirerad.

 • Agnes

  Åh så fina bokmärken! Jag gillar speciellt färgnyanserna känns som möjliga att göra något mönster av… :))

 • jore

  men åh, så fina små frimärken! samlade på små hundporslinsfigurer när jag var liten, men nu samlar jag inte på något… förutom möjligtvis pennor. år aldrig nog av pennor.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *