smått & gott som jag vill säga

frukostfrukost från förra veckan: fruktkuse med mosad avokado & bifftomat & olivolja & salt & peppar + soyghurt med müsli äpplen och kanel. vad som helst kan väl illustreras med frukost på retroporslin i en *livsstilsblogg* som denna tänker jag. <3

hej vänner! vad har ni på hjärtat i dag? det här är vad jag har på mitt hjärta tre saker:

– jag längtar till praktiken. få gå till jobbet om mornarna ge allt där och sen gå hem och göra vad jag vill. inte vara i en konstant dygnet runt jag kan alltid jobba på något-cykel som det som nu tenderar att vara när en bara har drygt en termin kvar på sin utbildning och vill bara vara bäst på allt. och så längtar jag efter helg särskilt denna. hade ingen riktigt helg förra (vi hade ju heldagar av filminspelning) och även om vi hade kul när vi jobbade ska det bli så fint att disponera hela helt fritt. träffa kompisar kanske gå på loppis dansa en dans och kanske kika på konstfacks julmarknad.

vithelginstathrowback till förra gången jag hade praktik då jag var i london. instagramkvadrater från när jag gästpostade på vithelg.

– den 2 december ska jag vara med UNF:s panelsamtal på södra teatern som avslutar deras kampanj bryt! som verkade för att bryta alkoholnormen i studentlivet. som ni kanske minns höll jag i deras instagramkonto i maj när jag tog en vit helg (det var när jag hade praktik i london!). ni vet ju att jag dricker alkohol och så men de ville ha med någon som testat att stå utanför normen så det blir lite varierande. jag är lite nervös och mycket smickrad att jag fick förfrågan att vara med. det är gratis att gå men antalet platser begränsat så här anmäler du dig om du vill komma och lyssna.

weareequal– och så sist ut: jag vill lyfta upp min vän izas företag we are equal som säljer tygpåsar och t-shirts med budskapet att alla människor har samma värde. för det har vi ju <3 fick en så fin tygpåse av henne. OCH den har en innerficka som fungerade utmärkt att lägga färska örter i så de inte blir krossade i påsen SMART va se bild ovan från i torsdags.

ha nu en fin dag jag ska klippa film med sofia och marcus och förmodligen (förhoppningsvis peppar peppar) fira lite i kväll att vi skickat in resultatet! krampuss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *