söndagssammanfattning vecka 2

stockholms operai måndags hade jag första skoldagen och på kvällen var jag på opera! så makalöst vackert var det där.madde och erikerik & madde var med här är de gulliga i pausen. operaoch taket i entrén. smäller av. budapestbakelsepå tisdagen hade jag inga lektioner och mötte upp alle för fika och taigen innan hon åkte till thailand. åt budapestbakelse för första gången i livet & drack kaffe.jordnötssoppapå kvällen gjorde jag och johan en megamäktig soppa med typ hundra ingredienser. t ex jalapeno sötpotatis och tomat och jordnötssmör. men gott blev det. vi kom på att vi inte hade något bröd till när vi börjat laga och jag bara JAG KAN BAKA. johan trodde inte jag skulle hinna och jag bara challenge accepted. se bild ovan för resultat (ja de blev fula men bröd fick vi)lathar varit mycket sånt här = prokrastination face & läsa om min personlighetstyp & inventera mig själv.tillsammanslunchpå onsdagen hade jag bara förmiddagslektion och åt soppe med honom till lunch. chili con carneen kväll blev det chili con carne med vegfärs. SÅ GOD blev den. så bortglömd maträtt som en borde göra oftare. gör det i veckan bara gör det. kall morgonpå torsdagen gick jag och johan genom iskalla staden i morgonsoljag och johanhej hej!grand hotel spavi skulle spaa oss på grand hotel pga hade presentkort. så himla lyxigt. bastade och simmade och bubblade och läste *vouge* i relaxavdelningen. kändes som ett rollspel hehe. flora och jagsen träffade jag ju florpen och åt lunch. pom och floramassa goda grejer när en äter frukost till middag. nkhissenatt skolan har börjat igen betyder mer tid med den här underbara personen. här en dag när vi gick både till och från skolan tillsammans och pratade peppigt om saker som händer i livet. här i NKs hiss när vi skulle hitta en almanacka till henne.slottsbroniskallt var det. scum manifestjag har läst valerie solanas scummanifest (som jag fick av erik i julklapp) i ett svep. kände mig kanske orimligt badass med den och bad feminist som enda packning i väskan hehe. mysmiddagblev bjuden på fantastiskt god middag i form av sallad med halloumi fetaost vattenmelon bl a hos andrea och linnea. och bubbel! vi pratade pratade pratade och hade det så jävla bra. mario karti går spelade jag mario kart i en djungelpizza kitåt pizza kit-pizza (japp vi gör inte alltid advanced deg hehe). topping: tomatsås mozzarella aubergine marinerade kronärtskockor och pestosufragetteså såg vi sufragette på victoria för vi hade hittat ett gammalt presentkort! JAAAA så välkommet såhär fattigaste helgen på året.suffragetteoch så åt vi godis. sen grät jag flera gånger under filmen.

jag har varit så… lat. den här veckan. eller kanske snarare orkeslös och kall. jaa jag fattar tröttsamt att bara lyssna på *det är så kallt* men alltså går ju inte att bortse ifrån när en ligger i sängen och fryser med flera lager kläder och bara måste skrika på johan KOM OCH VÄRM MIG eller sitta på golvet med ryggen mot elementet med filtar över en när en spelar mario kart.

och det har varit som att jag inte riktigt fattat att det finns åtaganden jag faktiskt måste genomföra. det kanske gick att prokrastinera litegranna denna men nästa vecka måste vara produktiv. ska ta mig i kragen. och köpa blommor. det var tulpanens dag i fredags men jag har inte haft några pengar. i morgon får jag studiebidrag = BLOMMOR. det får vara min morot.

något jag har fått gjort är dock att fixa en bloppis. det är först till kvarn som gäller så håll utkik i morgon bitti för kläder till salu här. nu ska jag äta vaniljglass med varma hallon och kolla på film. puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *