vidarebefodrar:

helgfrukost helgfrukost(högst orelaterade foton men frukostbilder kan en väl inte få för många av)

lite länkar/blogginlägg/annat jag stött på i veckan och tycker ni också borde stöta på:

♦ en svininspirerande frisyrinlägg hos elsa. med massa frillor som passar min hårtyp och speciellt »fuskflätan« mitt hår är ju kort så när jag vänder tofsen utochin så blir det liksom en liten uppsättning. så enkelt och fint.

♦ filmen burnt. tänk er ratatoullie men för vuxna. ok kanske inte den bästa filmen jag sett MEN underhållande och MATBILDERNA omg. så fina färger och en vill bara bli mästerkock (nästan. minus att alla bara skriker och är arga. ok vill bli mästerätare då)

♦ en fin novell i dn av jonas hassen khemiri.

♦ annika östberg i värvet. annika satt inne i USA för medhjälp till mord i trettio år. trettio år. får svindel. hon var gäst i värvet denna vecka och jag tyckte det var så himla intressant att höra om ett människoöde så olikt mitt.

♦ veganmatsgruppen på facebook. många av er är säkert redan med men måste ju tipsa till alla som är peppade på att äta mindre animaliskt. så mycket middagstips en får där! i veckan gjorde vi t ex en asgod soppa med rostade grönsaker & jordnötter. min kamerarulle i telefonen är fylld med screenshots från denna grupp.

och sist är egentligen inte ett tips mer en fråga. jag har en massa gamla kläder som jag tänkte lägga ut på tradera men så kom jag på att det kanske är någon av er som är intresserad av att se? = en bloppis-ish. säg till isåfall så lägger jag upp här först pga ska rensa i dag. ha en fin lördag! puss & kram

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *