den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsviss

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissförrförra lördagen vaknade jag tidigt och började med bl a ett löskokt ägg.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissoch fortsatte med ett pågående syprojekt på golvet i vardagsrummet medan jorpen satt i soffan och kollade på tv. dömysig morgon. och älskar korgen som jag köpte för jättelite på ikea att ha WIP i bra va!

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissden soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvisssen ägnade jag ett par timmar åt att jobba vid ett lite soligt köksbord.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissinnan lunch drog vi på oss halsdukarna och gick ut.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissköpte semlor + semmelwraps

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvisssen begav vi oss.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissett snabbt stopp på & other stories och köpte ett par skor (eller fick egentligen som förskottspresent av min mami <3)

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissvidare till östra vid pangblå himmel.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissoch så en halvtimmes tågfärd till vallentuna och johans föräldrar.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissden soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsviss det var en så himla fin vinterdag kändes som att vi var i narnia när vi gick från tåget.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissvi gosade med katten olle

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissden soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissoch åt smörgåsar och semlor med johans föräldrar. sen hjälpte johans pappa som är ekonom mig med momsdeklaration bokföring osv osv osv. så himla snällt!!! lärde mig massvis.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissden soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissden soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissi sista solen gick vi ut i snön alla fyra på en liten promenad ner till sjön tittade på alla flådiga nybyggda hus och testade isen lite väl dumdristigt kanske. sen sa jag hejdå till gänget och åkte och mötte upp sophie och agnes och köpte allt gott de hade på hemköp i mörby centrum.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissatt ha de här två i sitt kök va vilken lyx det är!

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissvi drack bubbel för att.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvisssen åt vi naturligtvis allt det goda vi köpt och lagat. massa smått. det var: sparris/quesedillas/stekt aubergine/vattenmelon & fetaost-sallad/saganaki & bruschetta. saganaki är en så himla god stekost som liksom blir lite friterad när en lagar den det är den som ligger bredvid på sparristallriken. älskarn!

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsviss+ älskar de två i vilkas sällskap jag fick vara.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvisssophien!

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvissefterrätt i form av marängsviss med passionsfrukt hallon och egengjord varm chokladsås.

den soliga lördagen med fjällenfeeling & innovativ marängsvisssom vi åt framför halvdåliga men underhållande webtv-program och planerade stordåd och framtid och äventyr. de två är så himla himla viktiga. <3 sen var det schlutt på lördag.

2 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *