en ny hängselkjol

kjol4i måndags råkade jag hitta den här kjolen jag kikat lite på den sista i min storlek så kunde inte riktigt låta bli. sålde några av mina favvokjolar som jag växt ur i bloppisen så tänkte att det kan behövas subsitut. i bak är den kryssad och så är den lätt a-linje

kjol6och i fram breda hängslen. + fickor!!! de bästa kjolarna har ju fickor.

kjol3och lite längre än vanligt i mina mått mätt. den randiga polon köpte jag samtidigt för jag tyckte de skulle vara fina ihop. båda kommer från HÅ & EM.

kjol1har haft den tre dagar i rad och är nu inne på fjärde gången denna vecka. tror det betyder att det var ett bra köp.

hejfredaghär är livebilder från nu! i dag har jag den med en sjuttiotalsblus jag köpte på en second hand-butik i amsterdam 2013.  nu ska jag kila till skolan. glad & solig fredag!

10 kommentarer
 • Akiko

  hey, is that nice skirt/dress from h&m and you bought it this week right?
  that’s what google translator told me haha. so it’s still available at h&m?
  keep the nice blog up!
  cheers

 • Karin L

  Älskar hjärtformen som blir av hängslena <3 Insåg nu att du skulle kunna vara modell för marimekko, fantastiskt!

 • amanda

  Alltså hur sköter man så många stora fina blommor? Är s å orolig att jag ska vattna för lite för mörkt för mycket för mycket ljus för kallt (i fönstret) Vissa säger fuktigt andra säger ganska torrt.

  • Sara Edström

   hmm alltså ärligt talat vet jag inte?! brukar vattna då och då och de verkar klara sig. växer ju såklart mer på sommaren och kräver mer vattning innan de blir uttorkade då. vet inte om det var ett så givande svar hehe men som sagt har ganska dålig koll själv.

 • Lisen

  *springer till H&M* Så himla fin! Vilken kollektion ingår den i?

 • Sanna

  Min gud, så fint! Jag vill också ha, ha, ha kjolen(och håret, men det kan jag ju drömma om med mina raka testar)! Hur är kjolen i storleken? Hur lång är du? Obs, ej stalker-frågor, bara orolig att kjolen blir kortare än jag är bekväm med eftersom jag är rätt lång och den enda storlek som fanns kvar på Hå Em var 36.

  • Sara Edström

   vanlig storlek skulle jag säga? jag har 36 i denna är 167 cm lång. är en ganska medellång modell liksom! kramen tack för fin ords

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *