söndagssammanfattning vecka 5

söndagssammanfattning med telefonbilder från veckan från en nästan sovande sara i soffan. det är en väldigt trött söndag och har i allmänhet varit en festlig och utmattande vecka. låt oss titta (obs mest matbilder som vanligt. är väl ett kid av min tid och fotar allt jag äter så varning om du är hungrig)

söndagssammanfattning vecka 5i tisdags hade jag bara förmiddagslektion och alice föreslog att vi skulle luncha tillsammans och det vill en ju!!! vi åt på sally voltaire och systrar och tog igen oss sen sist (längesen!!) <3 jag åt den här svingoda salladen med bl a bakad kålrot

söndagssammanfattning vecka 5på kvällen skulle jag och sofia laga middag ihop och jag kunde inte låta bli att fota purjolökarna på ica när jag väntade på na. så fin grönsak ju??? aldrig tänkt på

söndagssammanfattning vecka 5i tisdags började jag och sofia fundera vad vi ska göra den här våren med vitt papper och starkt kaffe. spännande + skrämmande + pepp.

söndagssammanfattning vecka 5lattjo vet hur en får igång kreativiteten så jag är inte orolig ett dugg för att vad vi ska göra blir bra.

söndagssammanfattning vecka 5på kvällen bjöd johan mig på en drink på story för att jag klarat av något jag varit rädd för. <3 så mysig liten date det var.

söndagssammanfattning vecka 5sen åt vi på grill med min familj för att fira min bror och pappa. här är min och johans grillade ananas med kokossorbet som efterrätt mmmmm

söndagssammanfattning vecka 5och så bara en god frulle. havregrynsgröt med kardemumma toppat med rivet äpple kanel mandel och chiafrön. och så jordnötssmör och kokosmjölk.

söndagssammanfattning vecka 5åt lunch hemma tillsammans med johan och vi köpte färsk fylld pasta och gjorde en gräddsås och svamp i. tio av tio. (hehe jaaa sa ju att det skulle bli mkt mat)

söndagssammanfattning vecka 5bara sol och höjd från en eftermiddagsprommis

söndagssammanfattning vecka 5och en storslagen frukost i sängen på vår sexårsdag. <3

söndagssammanfattning vecka 5urban deli har tagit över vårt skolfik = det finns alltså pärlans saltlakritskolor lite för tillgängligt. aj för min plånbok men HYLLAR gör mina smaklökar. om ni undrar hur ni ska charma mig någonsin har ni ett svar ovan.

söndagssammanfattning vecka 5i fredags drack vi fulöl efter skolan och tänkte gå på babas 15årsfest men det slutade med att vi tokdansade + drack fölköl hemma hos sofian istället jag hon robert och viktor.

söndagssammanfattning vecka 5så ba i går var det fest igen! efter alexandra över till oss för drinkblandning så vidare till hemmafest med fri tillgång på glowsticks och gnuggisar som johan gick lös på vilket ni kan se. (OBS såg inte kniven på bilden förrän nu??? obehagligt jorp)

söndagssammanfattning vecka 5det var karin och anna som bjöd in till födelsedagsfest och det var så himla kul! här kramiga julia och karin

söndagssammanfattning vecka 5så i dag efter att ha sovit halva dagen tog jag och han oss ut i nästanvårvädret (sju grader ju) gick längs med södra mälarstrand

söndagssammanfattning vecka 5och utkikade i vid reimersholme

söndagssammanfattning vecka 5skönt med lite sol i nunan. 

söndagssammanfattning vecka 5och det var veckan det! måste bara avsluta med en suktig bild på vår hämtmatsmiddag nu alldeles nyss. längtar redan till restlunchen i morgon HEHE.

hoppas ni haft en fin vecka. min nästa ska få gå i temat lugnare. PUSS!

 • ISA

  vad glad jag blev när jag läste att du klarat något du varit rädd för. Bra känsla det <3

 • filippa

  bra vecka! var hämtade ni det indiska ifrån? bor i samma område på söder o tips på indisk mottages gärna!

  • Sara Edström

   det här är two indians på bondegatan! vår bästa närmsta. kanske att jag tycker rajdoot på gotlandsgatan är liite bättre + billigare (de har takeawayrabatt typ) men 5 minuter längre att gå så oftast segrar two indians. : ))))

 • Annie

  Ohh som vanligt har jag mest ögonen på maten! Vilken toppenmatvecka! Några reflektioner:
  1. Allt med svamp blir 10 av 10, så tacksam för detta livsmedel <3 <3 <3
  2. Jag var först lite skeptisk till Voltaire-restaurangen pga har svårt för övernyttiga grejer. Men ojojoj, det finns ju megagoda grejer på menyn! Massor av härliga smaker.
  3. Jävlar vad sugen jag blev på indiskt!

  Ha en fin vecka 🙂

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *