en massa fina saker jag fått

jag tror jag aldrig gjort ett inlägg där jag visar vad jag fått i födelsedagspresenter förut men det är ju jättekonstigt egentligen pga SÅ tacksam över allt fint folk velat ge mig. så nu tittar vi!

en massa fina saker jag fåttav johans föräldrar fick jag en kudde.

en massa fina saker jag fåttförst fick jag en svartvit men jag kände att en färgklick var på sin plats så jag bytte den till den här för det tyckte annika & pelle att jag skulle göra. från marimekko! också en sak jag fick av dem men glömde fota är en skärmatta så tack så mycket för det med! <3

en massa fina saker jag fåttett par klassiska svarta snörskor från mina föräldrar som jag älskar (skorna & föräldrarna).

en massa fina saker jag fåttoch en affisch från sofia! som jag och johan byggde en liten hängare av i helgen vilket var SÅ enkelt. bara att köpa två enmeterslister på material och såga dem itu innan en limmar ihop dem med postern och ett snöre emellan med klister. klaaart.

en massa fina saker jag fåttav anten fick jag ett fint kort fyllt med kärlekiga ord och ett gåvobevis för ett krispaket från unicefs gåvoshop. <3 kortet till höger är louise present och det är presentkort på ulriksdals slottsträdgård. där de bl a har självplock på blommor hur fint är inte det! 100% chans att presentkortet kommer gå till det älskar ju blommor ju.

en massa fina saker jag fåttav agnes fick jag  en peppig nyckelring. senast i dag hade jag den som en uppmuntrare när jag dippade i allt här i livet. sån telepati när min nyckelring gick sönder en vecka innan men jag inte sagt f ö?!

en massa fina saker jag fåttoch så fick jag en kort rutig second hand-jacka som jag längtar till att inviga.

en massa fina saker jag fåttböcker! vi kom över havet från yrsa – män förklarar saker för mig från louise och det här hjärtat av sofia. det är så himla fint att få böcker tycker jag. som ett jättelångt grattiskort. hoppas jag hinner läsa massa under påsken.

en massa fina saker jag fåttminns ni att jag berättade om brevet från johans farmor? av den slanten hon stuckit i blev det en finfin burk från marimekko. har inte bestämt vad som ska vara i än men burkar kan en aldrig få för många av (visst evelina?). påminner mig själv nu att skriva ett tackbrev tillbaka.

en massa fina saker jag fåttav min farmor och farfar fick jag ljusstakar!

en massa fina saker jag fåttoch hemstickade grytlappar med frukter. så himla fina!

en massa fina saker jag fåttmassa fint till ansiktet! tvätt och nattkräm och body lotion från alex och ansiktskräm och en serumkaka som gör en persiko-len från johans föräldrar.

en massa fina saker jag fåtten bok med vackra textilier från erik och madde

en massa fina saker jag fåttmassa fint att inspireras av i.

nike cortezoch att jag fick ett par solgula nike cortez av johan kan väl knappast nån missat. vad ni nog förmodligen missat dock är att jag också fick biljett till timo räisänen tolkar ted gärdestad! OJ vad jag gillar timo och oj vad jag lyssnar på ted varje vår. längtar ihjäl till denna konsert tror det kan bli hur himla fint som helst.

och så fick jag blommor och bubbel och kramar och pussar. ja jag är bra bortskämd jag. TUSEN TACK till alla igen om ni ser det här. <3!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *