nya skor genom en dag

skorkan inte slita blicken från mina fina gula skor jag fick av johan i födelsedagspresent. så nu kommer ett vardagligt dagboksinlägg ur deras perspektiv. & då främst i kollektivtrafiken. det verkar vara då jag står.

nya skor genom en dagmen först: hemma hos oss. solig dag = sneakersinvigning. så knallgult oförstörda här.

nya skor genom en dagi vårt trapphus.

nya skor genom en dagpå busshållsplatsen med johan. vi åker tillsammans nästan varje dag.

nya skor genom en dagi tunnelbanan. vi går av vid samma hållplats och i vanliga fall så börjar vi samtidigt också så får väldigt ofta en angenäm puss vid tunnelbanespärrarna.

nya skor genom en dagi trappan i skolan. hade kunnat skriva att jag sprang upp för det gjorde jag för att hinna till lektionen men inte på den här bilden. på den här bilden är det på väg ner till förmiddagskaffe. lektionen ägnades åt att designa en reaktion till en nyhet.

nya skor genom en dagi skolans kafeteria. åt matlådelunch och vi fortsatte prata om hur vi skulle lösa briefen på smidigt sätt pga ingen hade mycket tid denna vecka. ser ni solen den var där.

nya skor genom en dagi ett grupprum. i någon timme efter lunchen satt jag och sofia i det bästa grupprummet (som hannah gustafson målade helt i sina tankar som exjobb) för att förbereda en intervju vi skulle göra på eftermiddagen.

nya skor genom en dagpå tunnelbanan till pendeltåget. vi åkte till södertörn! där träffade vi filosofiprofessor jonna bornemark som svarade på vad hon trodde om framtiden. så spännande svar vi fick var alldeles upprymda efteråt.

nya skor genom en dagpå södra station. tillbaka efter intervju och vi slog oss ned på åsö konditori för att gå igenom svaren vi fått och prata om hur vi uppfattat det och om det fanns något att bygga vidare på. vid sex var det en dag och sen åkte jag till jobbet.

nya skor genom en dagpå jobbet. alltså den sista platsen för skorna och dagen. jag jobbar ju natt en dag i veckan med att övervaka serverkörningar och skriva ut en miljard fakturor på ett ekonomiföretag. vid tvåtiden var alles gjort och jobbnatten slut!

kanske att dessa skor får ta orimligt mycket plats på bild och allt men ändå: tur att en är tillräckligt banal för att bli glad av att se ner på sina fötter och mötas av ett par knallgula skor. puss

18 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *