klädd för en torsdag

klädd för en torsdaghej hej här kommer ett klädval från i går!
klädd för en torsdagjackan är ny men gammal pga från beyond retros garage sale (som håller på tills på söndag i zinken förresten tips!). min trench som jag använde sönder förra & förrförra året behövde sannerligen en ersättare pga fläckar som inte går bort och trasig överallt. den här är lite tunnare och inte lika figursydd men jag gillarn. den ser hemmasydd ut och har ett litet uttagbart foder inuti = går att använda redan nu trots bara låtsas-vår. hurra! den långärmade randiga jerseyklänningen som skymtar under är minst fem år gammal och från vila.

klädd för en torsdagden knallblå halsduken är lånad av johan.
klädd för en torsdag väskan köpte jag på en loppis i new york när jag var där med min familj för fyra år sen.

klädd för en torsdagmen skorna = nya och en förskottsfödelsedagspresent från min mamma. de kommer från & other stories.

klädd för en torsdagdagen innan kammade jag håret & torkade med fön på morgonen = det blir rakare = minst fem personer frågade om jag klippt mig. det blir ju till och med längre?! haha.

klädd för en torsdagoch! den uppmärksamme och trogne gamle läsarräven kanske märker att jag har mina gamla glasögon för tillfället. anledningen är helt enkelt att de jag haft nu i tre år (bild på dem här t ex) har blivit så slitna/repiga att jag knappt kan se genom dem längre. jag måste skaffa nya men kan liksom inte bestämma mig för vilken sort jag vill ha. känns så tråkigt att köpa liknande när jag haft de så länge (alltså rund brun) men det är också dem det finns flest snygga av där ute. någon som har tips? vad tror ni jag skulle passa i? tips mottages TACKSAMT <3

9 kommentarer
 • Amanda

  Kanske skulle va lite fränt med såna där genomskinliga bågar i retroform?

  • Sara Edström

   hej! jag förstår inte riktigt vad du menar med retroform men vill gärna förstå för det är säkert ett fint tips. :))))

 • Lina

  Jag tycker att du skulle passa i runda/halvrunda metalbågar. Du kan hitta sådana hos Rayban och Vasuma.

 • Karin

  Wow på den klänningen! Älskar den!

 • Elin Häggberg // Teknifik

  Åh! Din frisyr och ditt hår är väldigt likt mitt. Försöker alltid få till de där lite inböjda topparna, blir ditt så automatiskt när du fönar eller kör du nån såndär rundborste typ? Är ca världens lataste frisyrperson men vore kul med tips från någon som har lite samma ”textur” eller vad fan man säger. 😉

  Ps! Älskar glasögonen. SÅÅÅ avis på alla som har glasögon. Älskar glasögon men har tydligen näst intill perfekt syn.. suck skulle blivit astronaut istället för designer/medie-person. Ds!

  • Sara Edström

   tack!! jag har bara en vanlig borste när jag gjorde det här. mitt hår formas väldigt lätt då det har lite självfall. men jag har också en elektrisk rundborste som ÄGER en sån borde du skaffa om du vill ha inåtböjda toppar. min är dock trasig nu. 🙁 de finns nog att köpa lite överallt kan jag tänka.

 • F

  Heje..

  Fin outfit:). Undrar lite varifrån halsduken är ifrån ?
  Tack f en bra blogg ❣,

  – f

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *