några saker jag vill lyfta & små livstips:

söndagssammanfattning vecka 8♦ första sak att lyfta: alpros kokossoyghurt som är amazingly supergod!!! när jag bodde i london i våras köpte jag alltid yoghurt smaksatt med kokos och har letat mig sönder efter liknande här i sverige (perle lait har ju en men det är mer som små desserter än frukost). och så gör alpro en som inte smakar artificiellt eller för sött!!! seriöst köp den istället för vanlig yoghurt nästa gång. ni kommer inte ångra er. bara gör det.

♦ säg hej till nästa ensamma person du möter på gatan.

linnea & elsa

♦ på tal om londontiden: hjälp min vän & gamla londonsambo linnea! hon pluggar creative industries på regents university och gör boken SAFE som sitt examensprojekt nu i vår. »SAFE gives a glimpse into the London queer performance scene and what it means to perform and embody a wide range of genders.« några dagar kvar och jättenära att nå founding-målet för att kunna trycka boken. läs mer om & stöd projektet på kickstarter här.

♦ krama den som behöver en kram. och håll kvar länge.

senaste från creative

♦ följ creative på bloglovin tycker jag! har ni sett att mellan inläggen här på bloggen kommer det nu bitar ut metromode creative-flödet? så fint ju! tre artiklar jag älskat på senaste:
· sandras DIY-tips på sällskapspel
· broderiklubben BK’s feministiska broderier (blev så pepp på detta att jag tweakade en brief i skolan för att jag skulle kunna göra ett korsstygnstypsnitt :-))))
· bästa tipsen för att starta en bokklubb (min bokklubb är bland det bästa som finns. GÖR DET STARTA EN BA).

♦ & slutligen: skicka ett sms till någon du tycker om och berätta det. gör det nu bara.

det var allt för i dag. puss

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *