torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louise

på torsdagar har vi aldrig schemalagda lektioner i skolan så de dagarna disponerar jag min egen tid. i torsdags tog jag med kameran hela dagen så nu får ni se en vardag som är ungefär en femtedel av min vanliga.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisealldeles sömnig efter att ha kommit hem vid två från nattjobbet men gått upp som vanligt vid sju.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisehade dock födelsedagsblommor kvar från helgen så det piggade upp litet

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseoch nyupphängd inramad affisch! en bild från 2001 a space odyssey = johans favoritfilm. så nu är det rymdtema ovanför soffan! blev fint tycker jag.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisejag begav mig ut. promenerade längs med bondegatan förbi solreflektioner på fasader. något av det finaste jag vet.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseträffade den här pärlan på louie louie! förresten firade vi två år som kompisar i går fint va. <3 vi drack varsin smoothie och snickelisnackade innan vi satt och jobbade/gjorde skoluppgifter mittemot varann. hon är himla bra den här ska ni veta.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisemen vid lunch kramade jag hejdå & floran lämnade mig med livspepp. hejdå louie louie.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisejag hade lunchrester att äta hemma: böntacos! score när en har fler och bättre tillbehör vid lunchen än när en åt dem första gången t ex avokado lime och koriander mhm.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseefter en snabb lunch tog jag 76an till djurgården. kolla vårfeelingen på denna dag.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisemötte upp anders och pernilla och fotade av en förpackning vi formgivit för vasamuseets vänförening. vasapapper är papper vars pappersmassa är gjort av fibrer från ett av skeppet vasas ankartåg. alltså över 300 år gamla fibrer i de handgjorda papprena! fint va. finns att köpa i deras museishop & här finns fler bilder.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseefter fotandet så åkte alla åt sitt håll igen. himlen fortfarande blå blå blå.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisenär jag kom hem var jag helt slut. blir alltid så när jag jobbat natt tröttheten kommer liksom vid tretiden dagen därpå. tryckte några (ett dussin hehe) kakor tog en kopp kaffe och powernapade lite innan jag jobbade några timmar till med blogg och skolgrejer.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisevid sextiden gick jag ut och förbi skrädderiet på väg till kvällens plats. jag har bytt ut en trasig dragkedja bara på ett par jeans.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseså mötte jag upp sofia och evelina för projektplanering/uppdatering över en öl och en bit mat på ljunggrens.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisejag åt råa rullar med tahinisås som var svingoda.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louiseevelinan! som ju är PL i framtidsarkivprojektet. hon är en STJÄRNA och det var så fint att få ses.

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisesista platsen för dagen var hemma hos johan syster louise som bor två kvarter bort för att hälsa på den här lilla sötnosen! louise har skaffat sambo. <3!

torsdag på louie louie vasamuseet ljunggrens & hos louisekan inte tänka mig ett bättre avslut på en lång torsdag än lite kattgos.

i dag hade jag dock inte heller några lektioner. så denna morgon har jag ägnat åt att maila och planera och göra de tråkigaste sakerna på min to do-list. nu ska jag fortsätta bearbeta en intervju jag och sofia hade till framtidarkivet i måndags sen blir det lunch och promenad i sol pga VÅR ute i dag. hoppas ni också får möjlighet att sola nosen lite en dag som denna. puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *