en måndag på riktigt

champagnebaren södra teatern champagnebaren södra teatern champagnebaren södra teatern champagnebaren södra teatern champagnebaren södra teatern

hej efter en fin helg i stockholm. fotona ovan från champagnebaren i fredags & kärt återseende med kompisar. <3

i dag har jag en måndag på riktigt för första gången på länge. måndag i den bemärkelsen som i början på en jobbvecka. jag har ju jobbat natt som extrajobb sen studenten och på sommaren jobbar vi en vecka i taget för att sen ha ett gäng lediga istället för att jobba en dag i veckan. och den här veckan är en sån vecka! men det gör inte så mycket att jobba natt på sommaren hellre det nästan för en missar ju förhoppningsvis inte de sjukt varma dagarna som ska komma denna vecka (26/27 grader är prognosen va herre va skönt) utan kan sola och bada och somra lite. och i helgen åker jag till malmö och hälsar på sofian. vad fint det ska bli. längtar efter henne och har dessutom aldrig ens varit i malmö!!

i dag ska jag dock ägna mig åt att rensa min garderob och har bestämt mig för att vara hård mot mig själv (hehe). så mycket kläder som ligger där och jag tänker att jag skaaaa använda någon dag men inte gör. nu åker de bort och upp på vinden.

ha en megafin vecka finon.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *