hemma ljuva hemma

hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemmaProcessed with VSCO with c3 preset hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma hemma ljuva hemma

(ett urval foton från vår australienresa. från min instagram.)

vi är hemma igen. en vecka tidigare än vi skulle egentligen. livet kräver fortfarande geografisk närvaro vid vissa tillfällen och andra sidan jorden fungerar inte som plats.

det är okej. är lite matt på något vis. efter ett tag når en liksom någon form av mättnad på intryck. fyra veckor är länge borta. men så mycket vi sett och gjort och upplevt ja herre min ge nu ska jag smälta lite

vi åkte ju nästan precis när jag tagit examen från berghs och nu känns det som en evighet sen och jag vill bara starta om på nytt rensa i allt jag äger och planera vad livet ska vara. men först ska vi handla frukost och laga (laga! äta hemlagad!) middag och försöka inte somna alldeles för tidigt. det kan bli svårt efter en 24timmarsresa och med jetlag men ska försöka.

så: tills nästa gång. puss <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *