melbourne!

market lane coffee melbournemelbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbournemelbourne melbourne melbourne melbourne melbourne melbourne archie's melbourne archie's melbourne

vi är i melbourne! och här lite foton från i går eftermiddag när vi anlänt. vi drack kaffe på market lane coffee och åt middag på archie’s i fitzroy. det tidigare med svingott kaffe och passionsfruktmuffin och det senare med klanderfri mat till bra priser. missa inte archie’s tater tots!!! himmelska. inte visste jag att det fanns ett tillbehör som smakar som hash browns (min favogrej typ) men ännu godare. vi promenerade runt och kände lite på staden och gick genom ett stängande queen victoria market som vi ska ta ett grundligare besök till en annan dag. och så drack vi bubbel i sängen pga ingick i vår groupondeal på hotellet hehe.

första intryck av melbourne är prima. känns mer europeiskt och mindre amerikanskt i jämförelse med högre östkusten vi varit i. är trevligt med lite annan matkultur och inte bara burgers och fries och steaks överallt.

i dag gick vi såmånga steg som vi snittat på per vecka kanske i vanliga fall (ok överdrift eventuellt men nästan) så i morgon har vi bestämt att bara hoppa på en spårvagn och se staden från det hållet. blir nog fint. god natt från mig & god eftermiddag till er. <3

 • Emma-Alex

  ÅH MELBS! Din blogg är så himla fin o smart<3 En lyckopiller-blogg!
  Om ni inte redan vart där eller fått tipset, Brunswick street är supersjysst! Och gatorna runt omkring. Bimbo delux- bra häng och gooood pizza, även efterrättspizzor. The vegie bar- fint. Och om jag inte minns helt fel har baren Naked for satan en riktigt bra takterrass. Men du har säkert tiotusen tips redan;)

 • Evelina

  2 tips för Melbourne om ni har tid över: roof top-cinema & drinkar på Swanston street och åk till St Kilda och kitesurfa!!!

 • Amalia

  Om ni är kvar i Melbourne måste ni besöka loving hut på high St i north court (tram 86 ) bästa veganska restaurangen, fulaste lokalen men bästa maten. Den friterade Aburgine med puffig tofu är bäst. Men rätt mastig. Och lentils as anything på the abbatsford convent är också ett måste. Och åk till st kilda just innan solnedgången och promenera längst ut på piren, där är det nämligen pingviner varje kväll.

 • lovisa

  så himmelens najs! hur länge är ni på resande fot?

 • Anna

  Så underbart det ser ut! börjarlängtanumitthjärta ?

 • Lisa Mattsson

  Ni måste checka in Jungle Boy och Journeyman på Chapel St! Grymt för drinkar/cocktails!!

 • Ronja

  Lovely photographs, Melbourne looks great

 • hanna ackribi

  åh! <3 har alltid längtat dit av någon anledning. än så länge ser det prima ut! älskar dina bilder..
  kram!

 • Rebecca

  Åååååå fitzroy var så himla fint. Fy vad jag saknar Melbourne nu.

 • fia linnéa emelie

  Åå Melbourne! Har själv bott där ett tag för många år sedan och får en liten klump i magen när jag ser dessa bilder. Känner igen en hel del och Fitzroy är en av de bästa stadsdelarna nånsin. Passa på att besöka Lentil As Anything i Abbotsford om ni har tid, svinbra vegetarisk buffé som serveras morgon, lunch kväll!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *