söndagssammanfattning vecka 36

Processed with VSCO with f2 preset

hejhejhej! hemskt mycket hej. jag sitter på ett sj-tåg mot stockholm. här kommer veckosummering med telefonbilder från veckan:

här jobbar jag måndag tisdag onsdag på en innergård i gamla stan

söndagssammanfattningv3610

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
åkte till målerås med johans familj gick till moderna museet för att se kusamautställningen innan den tog slut hade första halvveckan på bankerwessel och jobbade natt som vanligt

Processed with VSCO with 4 presetett verk som jag tyckte mycket om i utställningen »i oändligheten« 

Processed with VSCO with 4 presetoch obligatorisk spegelselfie i kusamabollar

Processed with VSCO with 4 preseten kväll hem efter jobbet såg himlen långgrund ut

som inte var planerat:
köpte hämtmat med andrea och johan och satt i vitabergsparken i kvällsolen och åt och tog en öl på en bar på bondegatan. skar upp undersidan av min fot i sjön när jag skulle ta vad jag trodde skulle bli årets sista dopp. åt frukost med ellen som berättade om ett nytt pepp projekt. köpte inte bara en men två gamla turistbroschyrer på stadsmissionen i gamla stan (?). FICK EN SOMMARHELG vad hände. i mitten av september.

två darlings med varsin öl och kärlek i blicken på ett ställe där vi blev snedtittade på pga inte stammisar

testade att beställa mat genom wolt-appen. jag tog tofu bibimbap från »i love bibimbap« som smakade +++++

och något nytt jag gjorde:
krockade med en bil. men det var i en dröm så det kanske inte gills men det kändes så verkligt så det kanske gör det ändå. jag körde hur som helst så fort så fort att jag inte hade kontroll och kunde inte nå bromsen och bilen jag körde sönder var inte min egen. förresten gills drömmar så födde jag även barn för första gången också (det blev en dotter som var sjukt söt och snäll och lugn som inte hade något namn och förlossningen gick väldigt smidigt). brukar inte drömma/minnas drömmar speciellt ofta i vanliga fall men tänker att när det är en ny period i livet så blir det lätt så.

fina typer på en second handbutik i gamla stan som jag hittade när jag flanerade runt lite efter jobbet. tyckte de var så märkligt fina former i dem men kunde inte riktigt motivera köp så de blev kvar. 

Processed with VSCO with 4 presetgullejorpen en kvällsprommis. 

ett tre tips från veckan:
· chef’s table france!
· boken »ett liv för lite« av kristofer ahlström. sist på bollen den har stått oläst så länge hos mig men nu är den urläst och. den kändes. så jävla fin familjeskildring.
· säg att du älskar de du älskar det kan du inte göra för mycket eller ofta

Processed with VSCO with 4 presetur »ett liv för lite«

Processed with VSCO with 4 presetgodaste maten jag lagade:
jag har varit så dålig på att laga mat denna vecka mest bara ätit något av vad som finns hemma/köpt ute. men om det räknas så kanske att jag mosade avokado + olivolja + citron + chiliflakes på johans hembakade rostade valnötsbröd det var gott

söndagssammanfattningv3625»plockade svamp« på landet men enda skörden blev en maskäten karl-johan…

veckans musik:
dagslåneräntan med motormännen! så knäpp och väldigt beroendeframkallande

Processed with VSCO with c3 preseten klassisk middagshandling med lattjon efter en prommis dvs bestämde vad vi skulle äta på ica och köpte varsin uppsättning av alla ingredienser som krävdes. kändes som när vi gick berghs och ofta gjorde så efter skolan. 

veckans känsla:
mycket. vet inte riktigt vilken men väldigt känslig åtminstone. har börjat gråta från böcker (se tips ovan) och musik (inte musiktipset ovan) och konstutställning lite allt möjligt denna vecka. och möjligen smärta när mitt två centimeter breda och en halv centimeter djupa skärsår under foten skulle sprutas med sprit för att desinfektioneras : – ))))

Processed with VSCO with q7 preseten klädsel från veckan:
hade inte någon outfitselfie i min telefon denna vecka men nominerar min baddräkt som klädsel. att det kunde användas den tionde september i en liten sjö är ett under att den sen aldrig fick bli doppad är lite sorgligt. den skymtas i bilden ovanför på mig och johan när vi traskar ner stigen mot sjön på landet.

söndagssammanfattningv3627solbadande pojkvän <3

Processed with VSCO with 4 preset& blått handfat violbliwtvål uppklistrade plastunderlägg istället för kakel på landet

Processed with VSCO with 4 presetfick ett par trosor av monki 

söndagssammanfattningv3629och choklad av lindt. nästan så någon typ trodde att jag hade mens? hehe

veckans betyg:
4/5 lätt! känner att jag är dålig på att betygsätta vill bara sätta höga betyg på alla veckor. har nog ganska kort minne och vore det inte för fot-olyckan som hände i går hade jag nog satt en 5/5 även denna vecka som förra. det känns lite frid och fröjd för mig just nu helt enkelt. <3

söndagssammanfattningv3623yvig blomplantering på nybro station i dag 

söndagssammanfattningv3624och fint hus mittemot (ja jag har ägnat lite tid åt att vänta på tåg i dag)

nu ska jag fortsätta äta lösgodis och bara åka tåg med johan. pusshejdå

 • ISA

  dina veckosammanfattningar, love them <3

 • jennifer

  Åh, älskar dessa inlägg, så himla mysiga!!

 • Alva

  Hej!! Tack för fin blogg. Detta återkommande tema med veckosammanfattning är amaze. En fråga: har du någon speciell tanke bakom att du varken använder dig av kommatecken eller versaler, eller bara blir det så typ? Kul i vilket fall tycker jag!

  • Sara Edström

   hej Alva! tack för pepp. jadu sättet jag skriver på här i bloggen har lite bara blivit utan någon speciell baktanke. tack vare alla arga kommentarer jag fått om att jag skriver ”oproffsigt” hehe har jag dock behövt fundera lite själv. och jag tänker att det förmodligen är för att jag vill göra det lite mer casual skriver som jag tänker och kanske skriver när jag skriver snabbt med vänner. någon sorts avväpnande intimitetsbyggande försök till icke högtravande manöver från min sida kanske? tur vilket som att du tycker det är kul första kommentaren angående detta ca när det inte är kritik mot hehe <3

 • hanna ackribi

  åh alltså jag ÄLSKAR dina söndagssammanfattningar så himla mycket. Man blir så pepp på vardagen 🙂
  vill förresten gärna ha brödbakartips från johan, om han kommit fram till något extra bra!
  kram!

 • Zyllah

  Mycket coola trosor måste jag säga, och drömmarna du haft verkar väldigt intressanta. Mina konstigaste drömmar som kommer ibland är superhjälte drömmar av olika slag. <3

 • Ellen

  Jag älskar dina sammanfattningar! Så mycket att jag faktiskt knyckt listan och sammanfattat mina egna veckor, credade dig dock för det såklart! Vill du kika in mitt stöldgods finns det här: http://lindbergellen.com/2016/september/sammanfattning-vecka-36.html

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *