den här gröna skjortjackan eller vad den nu ska kallas

sara1 sara2 sara3

porträtterad i några väna mannekängfoton på mig själv. i söndags dammade jag av den här trasan som jag köpte på myrorna för mer än ett år sen. kom på att jag nog inte visat den på? jag har använt den en del men minns att jag störde mig på knapparna (som är smileys haha) i början men nu tycker jag typ de är lite knäppfulfina? får se om de får fortsätta vara kvar trots allt. mina bästa plagg är lite a-linjeformade/boxiga överdelar perfekt som »vet inte vad jag ska ha på mig«-kläder tillsammans med svarta jeans.

och när jag använde den då i söndags så kom jag och tänka på den andra skjortjackan som jag köpte vid samma tillfälle och som jag verkligen älskade. jag har den inte längre kvar och nog sörjer jag det lite. men inte alltför mycket och det är på grund av att den verkligen är där den hör hemma nu. men det är en annan historia som jag också ska berätta vid tillfälle men inte nu kanske senare i veckan eller nästa. *cliffhanger* puss

 

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *