söndagssammanfattning vecka 41

IMG_3160veckans bildskörd från telefonen ackompanjerat av den gamle listan kommer här lastat:

vi startar i varje fall kronologiskt med en bild från i måndags. en mango jag inte kunde låta bli att köpa för den hade ju ett ansikte med världens sötaste näsa

!!! och snett leende 

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
gick på inflyttningsfest. planerade presentation med sofia över en middag. facetimeade med alexen som är där borta på andra sidan atlanten <3 satt och jobbade på café med flora fast jag mest var en trött pöl vilket inte var planerat. firade min kusins tjugoårsdag! osv.

sofias fantastiska pelargon som blommade gånger åtta när jag var och hälsade på i tisdags

som inte var planerat:
frostade av frysen + åkte till ikea och köpte en massa praktiska prylar tillsammans med mamma i dag (vem är hon ens hur kan en vara så snäll som hon att hon frivilligt kommer och hjälper en med sånt). sophien kom på middag hos oss på torsdagen. och sofia och jag hade helkväll på fredagen med middag drinkar dans allt. och så hoppade jag studsmatta med min elvaåriga kusin och hennes bästis och agnes. t ex!

IMG_3164två snygga på fannys inflyttningsfest

och något nytt jag gjorde:
frostade av frysen (japp vi har bott här i tre år jag visste inte att en måste göra det oftare :/// men känslan när en kan skrapa bort KOCKOR med is och så var den helt ren och fin sen mm ro i själen) samt spelade shuffle board (vi var ute med jobbet i onsdags innan jag jobbade natt).

i lördags vaknade jag bakis som en tok men kände mig ändå rätt snygg därav selfie

sofia drog med mig ut på brunch efter vilket var väldigt välbehövligt

ett tips från veckan:
EASY på netflix. sofia tipsade i tisdags och nu är jag hooked. love love love. kärlekshistorier sorgsna och glada och långvariga och korta och inte alltför polerade. varje avsnitt är helt fristående så det blir liksom som en serie full av kortfilmer vilket jag ju tycker om.

IMG_3152godaste maten jag lagade:
tacos de lux lux lux i torsdags. alltså på riktigt godaste ever. johan gjorde bröd som blev devine (det var invigning av en tortillapress som jag gav honom i fölsipresent) sophie gjorde mangosalsa och guacamole och jag kirrade svarta bönor med chilli och vitlök osv och friterad avokado. så sjukt gott.

IMG_3168eller denna pasta med trattkantareller och persilja från sandras blogg

veckans musik:
snarare veckans lyssning än musik pga har skaffat storytel och lyssnar konstant på månadens bokklubbsbok som är »jag heter inte miriam« istället för musik.

IMG_3166denna bild är rolig för det ser ut som att johan är ca en meter längre än jag. det är han inte egentligen bara 20 cm 

ett gulligt tyg som finns på ikea men som jag inte köpte.

veckans känsla:
det har varit så fruktansvärt grått denna vecka har det inte? har känt mig så trött och oproduktiv mest hela tiden som om det inte vore dag någonsin bara skymning saknar solen

IMG_3150tur i varje fall att stockholm varit som vackrast i resten av färgerna. här på skeppsholmen i måndags när jag skulle på ett möte

och här på den traditionsenliga fredagspromenaden med jorpen

och här ett magiskt träd sett från roslagsbanan när jag åkte till vallentuna i går

en klädsel från veckan:
hade bara detta på bild på en toaselfie med jorpen. det är en kjol från second hand en blus som jag fick ärva från louise och en kepa som jag alltid har t o m inomhus på fest ibland som ni kan se

IMG_3174nytt klädmässigt var även min jacka som är ♥♥♥♥♥

veckans betyg:
hade det inte varit för alla spexiga inslag i form av kompisar och mammor som kommer och hittar på saker med en hade denna vecka LÄTT varit en tvåa typ men nu blir den en fyra tack vare dem <3 herrå

IMG_3172mkt selfies på mig och honom i detta inlägg men vill bara avsluta med en hobby jag och han har som är att ligga i soffan och inte orka gå och lägga oss och istället prova snapchatfilter och spela in och skicka till varandra så en kan kolla på dagen efter :)))) här är jag en toast. 

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *