en söndag på djurgården

söndag på djurgården3goddag goddag eller kanske är det god kväll vid denna tid. se sån fin dag det var i söndags. helt annat mot i dag när allt bara är kolsvart och blött och kallt. men men inget nytt det är ju trots allt november nu. låt oss minnas tillbaka den fantastiskt fina sista helgen i oktober istället dvs i förrgår. som en annan värld. jag och johan tog båten från slussen till djurgården och vinklade upp näsorna mot solen och gröna lund och insöp värmen och ljuset kanske visste vi på förhand att vi skulle behöva samla ordentligt.

söndag på djurgården4 söndag på djurgården5här har vi dagens och livets vackra sällskap: JOHAN

söndag på djurgården6världen hade fin färgskala denna dag. knallblått och knallgult med en touch av tivoli

söndag på djurgården7jag var faktiskt också rätt så färgglad. med gula skor och regnbågshalsduk. vi gick längsmed djurgårdsvarvet. som jag ÄLSKAR att gå där.

söndag på djurgården9söndag på djurgården10svängde inåt land efter oaxen.

söndag på djurgården11gick förbi alla pampiga villor. vissa med staket som såg ut som de blivit lite smittade av grönan

söndag på djurgården12 söndag på djurgården13 söndag på djurgården14solglasögonen fick filtrera ljuset för första gången på länge vilket påminde mig om att jag måste skaffa vanliga glasögon med samma styrka som dessa pga ser så jävla skarp i dem. som en hök.

söndag på djurgården15till sist kom vi till en palmodling. eller kål-landet på rosendals trädgård egentligen.

söndag på djurgården16klart en måste besöka det plejset när det fortfarande är finhöst.

söndag på djurgården17vi köpte soppa och ostmackor och morotskaka och kaffe och fortsatte carpa höstsolen (men som fick gå genom växthusfönster)

söndag på djurgården18såhär ser han ut när han hämtar dricka åt mig tackotack

söndag på djurgården19så avslutade vi utflykten med att kika band alla växter i butiken.

söndag på djurgården20 söndag på djurgården21 söndag på djurgården22 söndag på djurgården23köpte en plättar i luften till oss och en prickbegonia med prickig kruka till sofia SOM HAR FÖDELSEDAG I DAG. hurra för henne! köpte även en likadan kruka till oss också pga tyckte den var så fin. men ingen prickbegonia tyvärr :/ får gå och hälsa på sofias tills vidare.

söndag på djurgården24 söndag på djurgården25 söndag på djurgården26sen var vi redo att gå hem igen till hylluppspikande och placerande av plättväxten i nya hyllan. vill tillägna ett tack till johan för att han fick ut mig denna dag hade lika gärna kunnat stanna inne pga trött. nu fick vi en sista megafin höstdag.

& nu ska jag iväg och äta middag med tidigare nämnda födelsedagsbarnet. ha en fin kväll ni puss!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *