söndagssammanfattning vecka 46

lystring (lästring?)! dagens söndagssammanfattning i vanlig form är inställd pga har i princip endast telefonfoton på vad jag åt denna vecka. så det kanske snarare är en redogörelse av det.

söndagssammanfattning v464åt alltså massa pizza i tisdags t ex denna margherita.

söndagssammanfattning v466& första lussebullen i torsdags.

en dag gav johan mig en tallrik med spaghetti olivolja vitlök och chilli och parmesan och persilja. tack det var gott

söndagssammanfattning v467och bakade ett bröd

söndagssammanfattning v469drack jarritos och gjorde svingoda tacos i……. FREDAGS. naturligtvis. tacofredag osv

söndagssammanfattning v463så dagen efter gjorde vi quesedillas av resterna.

söndagssammanfattning v4614och det här åt jag till frukost i morse. hembakat surdegsbröd med avokado och äggröra bredvid.

ja det går ju inte någon nöd på mig matmässigt.

men lite andra saker som inte bara var mat också:

söndagssammanfattning v4612fina böcker i ett skyltfönster vid kungsträdgården

vid en kolsvart motorväg i brottby på väg hem från mina farföräldrar

+ åt en pizza med smultron på = två av livets bästa delar
– ”nån” råkade knäcka den längsta grenen på min finaste pelargon (obs att jag älskade den pga formen). blev inte arg såklart eftersom hundra procent inte med flit men så ledsen pga älskade den.

söndagssammanfattning v4610
+ nu kanske jag har en extra pga stoppade den trasiga biten i vatten och hoppas på sticklingsmaterial
– har sovit så dåligt måste börja träna så jag blir ordentligt trött så jag sover ordentligt djupt igen. inte bara prata om det som jag alltid gör. men tycker det är så tråkigt med all träning typ. har någon ett roligt träningstips?

söndagssammanfattning v465
+ hade bokklubb vilket ju alltid knäcker pga BCB knäcker. på bar dessutom
+ fick även samma kväll spontanse amanda bergman spela på ett event! hon knäcker också


+ råkade ha namnsdag och fick frukost på sängen av johan och blåsa ut ljus

söndagssammanfattning v4615+++++++++++ den här personen han är bäst faktiskt på riktigt

hejdå vecka 46! & hejdå ni. hoppas ni hade en fin vecka.

 • Julia

  Förstår precis känslan angående träning, jag tröttnar snabbt om det blir för enformigt och slutar typ gå. Men min favoritgrej jag gått på är nog kickboxning, så sjuuukt bra träning (intensivt och svettigt + kondition och muskelbyggande) utan att bli tråkigt. Även oväntat nice att få slå ur sig lite aggressioner och känna sig extra cool.

  Har dock ett sats-kort nu så jag går mest på olika klasser, men där försöker jag variera mig så mycket som möjligt för att inte tröttna. Brukar bland annat växla mellan yoga, immersive fitness (tänk spinning framför en stor skärm, som en tv-spelsvärld typ), barre (balett-inspirerad träning) och body combat (kampsport-inspirerat och det närmsta kickboxning jag gör nu). Vet inte om det var några vettiga tips, men variation är i alla fall mitt ledord!

 • L

  hej!! vill du ha en stickling bör du klippa av blomman för den knycker massa energi från rotandet! jag vet att det är synd för den är så fin, men de rotar sig bäst blomlös </3

 • Lisen

  Börja dansa lindy hop!!! Det är världens bästa kombination av att röra på kroppen och ha fruktansvärt roligt samtidigt! Jag ska göra praktik i Stockholm under januari och februari så om du känner dig peppad är det bara att säga till om du vill ha sällskap dit!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *